Hazibuliba meghivott egy baratom. En no,o ferfi. En vinnem magammal egy baratom,mire o azt mondja,hogy nem jon,mert ot nem a hazigazda hivta?
Figyelt kérdés
Mi a velemenyetek?
A hazibulik mindig hgy epulnek fel,h 1 meghivott visz meg magaval tobb embert. A hazibuli nem egy temetes. Vihetsz kb barkit,akirol ugy gondolod,h jol erezne ott magat. Lazan kell venni szerintem.
Ti mi alapjan visztek ilyenkor magatokkal vkit? Megkerdezitek vagy kepet kuldtok rola a hazigazdanak?
20-30-as korosztaly.
2022. ápr. 6. 01:06
11/11 A kérdező kommentje:
8-as : nagyon sok hazibuliba jartam es oda legtobbszor nem a hazigazda hivott. Nem is ismertem a hazigazdat!! Masok is jottek igy,h vki vitte.
A piat meg kajat a meghivottak vittek mindig.
2022. ápr. 11. 13:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!