Szerintetek bunkóság lenne kihagyni a lánybúcsú ezen részét?
Sziasztok!
Volt gimiben egy szorosabb barátnői társaságom, és onnan az egyik barátnőm huga (akivel bár sose voltunk ilyen nagy barátok de mindig csapódott hozzánk),de az elmúlt években ha 1-2x összefutottam vele. Ennek ellenére meghívott az esküvőjére. (Bár elvileg alig tudnak embereket hívni meg szorosra kellett venniük a létszámot, ezért is lepődtem meg).
Arra végképp nem gondoltam hogy a lánybúcsúra is hívnak - a tesója hívott el, aki egyébként még barátnőm.
Szerintem csak azért hívtak mert a hugának alig vannak barátai, és létszám dúsításból.
A barátnőm (a testvér) pedig kinézett egy tök drága éttermet, valamint egy olyan programot még előtte ilyen wellness félét , + hogy oda vigyünk ajándékot is, és eleinte elfogadtam a meghívást, de azóta úgy alakult hogy elvesztettem a munkám, és jobban megkéne szorítanom a költségeket.
Ráadásul az esküvő is itt van, oda is adnék pénzt. Nem az, van spórolásom, de nagyon nem férne bele minden program, viszont mivel korábban megigértem hogy megyek hülyén jönne ki. Azért se érezném úgy hogy kedvem lenne ezt kifizetni mert aki a menyasszony nem szoros barátom egyáltalán és szerintem csak azért hívtak hogy legyen még ember, mert a menyasszonyt nem számolva 4-en vagyunk velem együtt.
Arra gondoltam hogy lehet csak az étteremre mennék hivatkozva az anyagiakra de anyukám szerint a barátnőmet nagyon megbántanám azzal hogy miután leszervezte a programokat kioffolom.
Ti mit tennétek?
24L
Akkor, ha még nem foglalták le, vagy a helyed lemondható ingyen, akkor mondd le.
Szerintem az ajándék már túlzás (hiszen az esküvőre is viszel), viszont a wellness program akkor neked nem kerülne semmibe. Így már inkább olyam szaga lesz, hogy nincs kedved menni egyszerűem csak.
A vendégek wellnessét nem állja a család, csak a lányukét, a menyasszonyét. Abba nem kell beleadnia.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!