Dolgoztam egy helyen. Ott volt egy 150 kilos ferfi (en no vagyok, 53-54 kilo) es valahogy ugy hozta az elet, hogymegfogadott tolem par tanacsot es lefogyott. Most 90 kilo. Jar edzeni, helyesen taplalkozik. Mindig valaszoltam neki, segitettem neki, ismerkedesi tippeket is adtam neki, elmentem vele ruhat venni, szemuveget, parfumot valasztottunk. Tenyleg szamithatott ram. Sokat beszeltunk rola. Viszont munkahelyet valtottam. Ami onmagaban nem gond, tarthatnank a kapcsolatot, de sosem kerdez rolem. O folyamatosan dicseri magat, csak es kizarolag magarol beszel, rolam sose erdeklodik. Mar nem igazan reagalok ra, az uzeneteit is tobbnyire csak elolvasom. De ujra es ujra ir, es csak magarol. Ilyen csajozos autot vett, olyan csajozos polot, mennyien megnezik, most mar kiall magaert.. ezek tok jo dolgok, de semmi arra vonatkozo kerdes, hogy velem mi van. Ha en meselnek valamit nem reagal ra.. vagy kozbeszol es folytatja magaval tovabb. Nagyon idegesito, es teljesen kiabrandultam.. nekem beszelgetni sincs kedvem vele. Igen tettem ra celzast poenosan de semmi..
2022. márc. 28. 19:21
1/7 anonim válasza:
Nem válaszolsz neki többé egy üzenetére sem,el sem olvasod.
Másik opció hogy megmondod neki a véleményed és így zárod le a dolgot.
2022. márc. 28. 19:26
2/7 anonim válasza:
Szerintem tiszta lenne úgy zárni ahogy az első is írja, hogy szépen megfogalmazod neki, hogy ez egy egyoldalú kapcsolat így, örülsz a sikerének de ne hagyja túlnőni az egojat.
Vannak olyan emberek akik eleve nem hallanak meg külső kritikus hangokat. De az alapján, hogy ő megfogadta a tanácsaidat és változtatott magán lehet nincs minden veszve. Te ismered, hátha a tiszta és egyenes kommunikáció segít
2022. márc. 28. 19:43
3/7 anonim válasza:
Jaj meg a másik kérdés, hogy ezelőtt míg le nem fogyott volt e rólad szó? Vagy annyira bele merultel a segítségbe, hogy fel sem tűnt hogy rólad soha nincs szo
2022. márc. 28. 19:45
4/7 anonim válasza:
Jellemzően magának való alak, aki elszállt a saját eredményeitől.
Zárd le vele a kapcsolatot, találsz elég sok embert, akivel pótolni tudod a helyét. Ahogy első írta, ne olvasd el az üzeneteit vagy ne válaszolj rá, ha csak magával kérkedik. Keress új barátokat, akikre te is számíthatsz.
2022. márc. 28. 20:03
5/7 anonim válasza:
Elég szánalmas, átment c type-ra.
2022. márc. 28. 21:08
6/7 anonim válasza:
Írd le neki, hogy ez nem esik jól és, ha tovább folytatja, akkor le fogod tiltani, mert ennek nem látod értelmét.
Ha folytatja, tiltsd le.
2022. márc. 28. 21:23
7/7 anonim válasza:
Írd le szerintem is, hogy egyoldalú kapcsolatnak érzed ezt így és amiket ír, azokat sajátmagával is meg tudja beszélni. Nem tudom érdemes -e azonnal megmondani hogy "csak róla van szó úgy érzed", vagy megnézni rájön -e önmagától erre. Remélhetőleg az egyoldalú kapcsolatot nem érti félre olyan módon, hogy "többet akarsz tőle barátságnál" - esetleg még ilyen irányú félreértés alakulhat ki benne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!