Àltalàban mennyi idő kell egy baràtsàg kialakulàsàhoz?Honnantól kezdve neveztek valakit baràtnak?
Figyelt kérdés
Baràtkozom valakivel,ismerjük egymàst màr régebb óta egy kisebb közös tàrsasàgból akikkel időnként összejövünk.Hívott azelőtt is kàvézni de akkor nem vettem a lapot,nem tudtam komolyan gondolja- e.Aztàn úgy alakult hogy amikor a közös tàrsasàgnak indítvànyoztam programot sokszor csak ő meg én mentünk el így elkezdtünk péntek esténként közös programokra jàrni és ezenkívül is szoktunk talàlkozni,mélyebb beszélgetéseket folytatni.Sok köztünk a hasonlósàg,hasonló dolgokat kedvelünk és vele egyszerűen megy a kommunikàció mert kölcsönös az érdeklődés,odafigyelés a màsikra.2022. márc. 28. 18:45
1/7 anonim válasza:
Szerintem te már nevezheted barátodnak.
29/F
3/7 anonim válasza:
Nekem sok.
Konkrétat nem tudok mondani. Személy és helyzetfüggő.
4/7 anonim válasza:
Szerintem csak idő függő. Inkább a közös élmények számítanak.
5/7 anonim válasza:
Nekem evvel mibdig gond volt.
Van, akivel 1 hét alatt összebarátkoztam.
Van, akitől 1 hónap múlva megkaptam, hogy vegyek vissza, mert nem vagyunk barátok, pedig én barátinak láttam a közeledését.
6/7 anonim válasza:
Szerintem is inkább a közös élmények számítanak. Van, akit 5 éve ismerek, mégis még havernak is alig tudnám mondani.
7/7 anonim válasza:
Közös lelki beállítódás, egymás melletti kiállás, kölcsönös önzetlen segítés is jellemzi a barátságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!