Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hozzá bújnál éjszaka alváskor?

Hozzá bújnál éjszaka alváskor?

Figyelt kérdés
Lehet furán hangzik. De a legjobb haverommékkal én olyan kapcsolatban vagyok mintha testvérek rokonok lennénk. Elmentünk egy külföldi útra, és csak franciaágyas szobák voltak, így hát a haverom a barátnőjével aludt, én meg a haverom anyjával. 3 éjszaka volt, én alig tudtam aludni. Kényelmetlen volt az ágy. Végig azon járt az agyam hogy de jó lenne hozzá bújni, átölelni és úgy aludni, de közbe nekem már a gondolattól is állt. Ti hozzá bújtatok volna, átöleltétek volna? Megkérdeztétek volna hogy lehet e, vagy csak simán hozzá bújtál volna? Ő általában háttal aludt felém. De nem mertem meglépni. Főként azért is nehogy megérezze hogy nekem áll. Ti kihagytátok volna, vagy sem?
2022. márc. 27. 20:59
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

a haverom anyjához? nem

a haverom barátnőjéhez? nem

a haveromhoz? nem

2022. márc. 27. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
25%

Hát ha jó nő és/vagy jó milf és nem rokonod, akkor megérte volna bepróbálkozni. Egyből kiderült volna, ha felébred és nem tetszését fejezi ki.

Utána meg foghattad volna, h aludtál nem direkt csináltad stb. alvajáró vagy :D

2022. márc. 27. 21:02
 3/7 A kérdező kommentje:
2 es. Jó ötlet. Tuti hogy nem zavarná, ismerem. Csak amiatt féltem, hogy áll. Ha kordában tudnám tartani, hogy ne álljon fel csak úgy. Akkor hozzabújtam volna. De így nem mertem, mert azt hiszi hogy rá izgultam. Még az is jobb lenne ha hozzá vagyok bújva, simogatom és közbe áll fel. Az úgy mégis csak másabb. De így beszari voltam.
2022. márc. 27. 21:04
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez ilyen Amerikai Pite-style. :D
2022. márc. 27. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
88%
Néha egyszerűen el sem hiszem mikben vagytok. Nem bújnék hozzá, és jó, hogy te sem tetted. Kellemetlen lett volna.
2022. márc. 27. 21:58
 6/7 anonim ***** válasza:
71%
Végül is! -Legfeljebb befonta volna a heréidet a farkaddal - nem tetszését demonstrálva.
2022. márc. 28. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
53%
De miért nem kértetek másik szobát??? :D amúgy nem, eszembe se jutna egy haverom anyjához hozzábújni
2022. márc. 30. 14:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!