Mennyit "illik" adni egy baratnak az eskuvojen?
Most kerultem bele egy kapcsolatba es a paromnak a volt osztalytarsanak lesz nyar vegen az eskuvoje. En csak latasbol ismertem ot, ok viszont a gimiben is baratok voltak es azota is tartjak a kapcsolatot, neha osszejarnak, pedig mar 6 eve erettsegiztek. Addig gondolom en is jobban meg fogom ismerni ot. Eddig csak rokonnak az eskuvojen voltam es mindig a szuleim fizettek, nem en.
22 eves lany
Attól függően, hogy mennyire jó barátok, 20-30 ezer körül…
Meg az se mindegy, milyen drága az esküvő kb (terembérlés, rendelt étel vagy falubeli asszonyok főznek stb.)
Ha emellé még jön kis ajándék is, ez bőven elég.
De ha esetleg tényleg nagyon jó barátok és jó anyagi helyzetben vagytok, akár 50+ ezer is lehet.
Viszont mivel te nem ismered igazából, meg nem olyan régóta vagytok együtt pároddal, nem kell fele-fele arányban fizetnetek ezt az összeget, sőt…
Ha 3 milliót koltottek az esküvőre, és 200 ember lesz ott, akkor a 3 milliót elosztod 300az és kijon az 1 főre jutó összeg amit illik adni.
Ez csak egy példa, de így szoktak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!