Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Miért vagyok fizikailag...

Miért vagyok fizikailag rosszul egy barátnőm közelében?

Figyelt kérdés

Van egy barátom, akire nagyon felnézek. Egyszerűen iszonyatosan okos, szép, kedves, jó személyiség stb. Nem is értem, hogy lettünk barátok, mert én jóval csendesebb, nyugodtabb, egyszerűbb ember vagyok. Viszont talán pont emiatt, ha a közelében vagyok olyan, mintha valaki a nyakamat taposná. Annyira kicsinek és semmilyennek érzem magam, hogy konkrétan émelygek. De nem ő érezteti ezt velem, ne legyen félreértés: egyszerűen annyira lehengerel, mennyire ideális, hogy nem bírok normálisan viselkedni. Nem vagyok szerelmes belé, de nagyon utálom magam, és ha ott van csak kiújul bennem folyton, mennyire szánalmasnak érzem magam. Mit csináljak ez ellen, normális ez? Nem is merem elmondani neki.

16 lány

2022. márc. 16. 22:24
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Egyszerűen irigy vagy...nyugi mással is megesik. Van olyan haverom akivel direkt nem találkozok ez miatt :d
2022. márc. 16. 22:28
 2/6 anonim ***** válasza:
85%
Nem kell tőle hasra esni, ő is ugyan olyat szarik. De ha nem jo érzés mellette lenned, ne barátkozz vele. Az ilyen érzésekre érdemes hallgatni, sosem véletlenek.
2022. márc. 16. 22:39
 3/6 anonim ***** válasza:
83%

Ez egy beteg generacio, joreszt social media. Azelott ez beteges irigyseg lett volna, de ma nem a te keszulekedben, hanem a korszellemben van a hiba. Hacsak nem bazi eros egyeniseg valaki, a mostani fiatalokra mindenhonnan teljesitmenykenyszer sugarzik, legyen az sport, tanulmany, jovedelem, kullem.

Azelott az ember szeretett volna tetszeni persze, de nem erezte ugy, hogy ha o nem tokeletes, csodaszep, akkor az elete el van csuszva.

Egyszeruen nem tudom, mi segitene, en idosebb vagyok. De hogy nem te vagy ennyire elcseszett, ez generacios betegseg abban biztos vagyok.

Semmiben nem muszaj kiemelkedni, de ezt mondhatom.

2022. márc. 16. 23:11
 4/6 anonim ***** válasza:

En több mint 20 évvel idősebb vagyok nálad, mégis teljesen értem, amit irsz, velem is előfordul. És előfordult fiatalabb koromban is, amikor még nem voltak közösségi oldalak, nem ezen múlik.

Most is van egy ilyen ismerősöm, az egyetlen, amit tehetek, hogy igyekszem kerülni. Ahogy előttem írták, az ilyen rossz érzésekre mindig hallgatni kell, mert nem véletlenek.

Amúgy nagyon szuper, hogy 16 évesen ilyen tudatos vagy, ezzel sok későbbi csalódástól fogod tudni megvédeni magad.

2022. márc. 17. 07:48
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Te rakod őt piedesztrára
2022. márc. 17. 07:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem is volt példaképem nincs ebben semmi gáz
2022. márc. 17. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!