Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Számotokra mi a legfontosabb...

Számotokra mi a legfontosabb egy barátságban?

Figyelt kérdés

2022. márc. 14. 14:04
A kérdező szavazást indított:
Jól érezzem magam a barátaim társaságában, sokat nevessünk, poénkodjunk, szórakozzunk, dobják fel a napomat.
Őszinteség, akár kendőzetlenül és nyers stílusban is legyen velem őszinte és mondja meg mindig, ha baja van velem, akkor is, ha nekem ez nem tetszik.
Mindig köszöntsön fel engem születésnapom és/vagy névnapom alkalmából.
Jeles alkalmakkor vegyen nekem mindig valami apróságot, lepjen meg ajándékokkal.
Bókoljon nekem, hogy milyen okos és szép vagyok, éreztesse velem, hogy fontos és értékes ember vagyok.
Mindig ott legyen, hogy kisírhassam a bánatomat és a vállán kizokogjam minden búmat, bánatomat.
Nehéz helyzetekben mindig tudjak rá számítani, ha bajba kerülök ott legyen, hogy kihúzzon a kakából.
Számomra a kölcsönös motiváció a legfontosabb.
A legfontosabb, hogy minél jobban megismerjük egymás nézőpontját, világlátását.
Az állandó versenyzés és rivalizálás egymás között a legfontosabb.
18 szavazat
 1/9 A kérdező kommentje:
Ha nem tudjátok eldönteni, hogy melyik a legfontosabb, akkor egyesével nézzétek meg mindegyik pontot, hogy melyik fontos számotokra és melyik nem.
2022. márc. 14. 14:11
 2/9 anonim ***** válasza:
90%
Semmi. Nem hiszek a barátságokban.
2022. márc. 14. 14:14
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Én sem. Mindenki bszodjon meg.
2022. márc. 14. 14:17
 4/9 anonim ***** válasza:
95%
Szintén
2022. márc. 14. 14:18
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
úgy fogalmaztál, hogy a lehetőségek eleve sugallják melyik “jó” és “rossz” válasz, így sok értelme nincs
2022. márc. 14. 14:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincsenek barátaim :( Bruhuhuhu
2022. márc. 14. 18:38
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

6os, majd lesznek!❤

Nekem azok számítanak barátnak, akikkel mindenről, tényleg mindenről tudok beszélni, de emellett viccelni poénkodni is...

És csak az akinek nem csak a bajban kellek...

2022. márc. 14. 20:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Koszonom 7-es 😁
2022. márc. 14. 20:23
 9/9 anonim ***** válasza:

1 fontos

2 fontos, de azert ne nyersen?, meg ne caak odadobja. Közles es közles között is van különbség, értek akkor is a szóból, hogyha nem a csernus-féle szembesítő technikákat alkalmazza. Az hogy őszinte nem jelenti azt hogy akkor akárhogy földbe döngölheti a másikat, meg bunkó lehet, mert "ő csak őszinte".

3 - nem fontos

4 - nem fontos

5 - nem fontos

6 - ez jól jön de én ugyse csinálnám, általában velem szokták 😂

7 - ez fontos

8 - ezen nem tudom mit értsek.

9 - fontos

10 - egyáltalán nem fontos, de akár meg hátrány is lehet

2022. márc. 15. 01:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!