Hol lehet barátokat szerezni Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Most költöztem ide, és (szigorúan csak) haverokat akarok szerezni.
Az oké, hogy random emberekhez odamegyek.
Más tipp?
22/L
2022. márc. 11. 13:17
1/17 anonim 

válasza:

Elmész valami olyan programokra ami pl a hobidal kapcsolatos
3/17 anonim 

válasza:

Most miért lettem leszavazva?😄😄
5/17 anonim 

válasza:

Most ez komoly? Milyen konkrétumot irjak?😄 Házszámot ne adjak? Hogy itt majd barátokat talál?😄 Ennyire nyomorult élete van itt valakinek?
6/17 A kérdező kommentje:
Nem én szavaztalak le.
Azért vagy 39%-on most, mert pont, h felfelé szavaztam, mert nem rossz ötlet.
2022. márc. 11. 23:52
7/17 anonim 

válasza:

Nem is rád gondoltam és nem Azért mert amúgy zavar vagy valami csak szemet szúrt 🤣
8/17 anonim 

válasza:

Például úgy is hogy válaszolsz a privát üzenetre.. de ha nem vagy rà képes..
9/17 anonim 

válasza:

Én is írtam ki egy ilyen kérdést pár hónapja... Én 17 éves vagyok, szintén nyíregyházi. Leírtam hogy csak barátkozni akarok. Milyen meglepő, tippeket nem kaptam, csak egy olyan szintűt hogy "menj olyan helyre ahol barátkozni lehet", de privát üzeneteket annál inkább... 39 éves férfi keres nőt a felesége mellett, írt valami beteg perverz aki még hülyének is nézett, meg egy beképzelt kisfiú, aki aztán fel volt háborodva, hogy miért akarok BARÁTKOZNI, ha van párom... És erről egy hosszú választ is írt a kérdésem alá, hogy ne írjanak nekem, mert van pasim. Utána nem kaptam több üzenetet... Előtte többen is írtak, csak pasik, egyik sem barátkozni akart...az a helyzet, hogy a magától értetődő helyeken kívül nem tudsz máshol barátkozni... Suli, munkahely, buli, stb... Nekem még Instagramon sikerült, a képeim kapcsán sokszor rám írtak már, és párból tartós, évek óta tartó barátságok lettek. Szétnézhetnél Instagramon a nyíregyházi képek között, aztán ha látod egy lánynál hogy van valami hasonló hobbitok vagy ilyesmi, írhatsz neki.
10/17 anonim 

válasza:

#9. jelenleg keresel még barátokat, ha igen, szólj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!