Ha mindig kifogásokat keresek, szép lassan lekopik?
"Bocs Gizi, de már nem élvezem a társaságod. Lefárasztas és ez nekem már csak nyűg. Köszönöm, hogy eddig az életem része voltál, de nem szertném hogy később is az legyél."
Felnőttként miért kell ilyen alattomos játszmákhoz folyamodni?
Tippre az összes válaszadó pasi volt :)
A nők nem így működnek szerintem, bár én is pasi vagyok így nem tudhatom teljes bizonyossággal.
Inkább közös barátnak mondd el hogy nem szereted a társaságát mert ő egy energia vámpír. Esetleg tégy ki pár bejegyzést a facebookra az energia vámpírokról. Hátha veszi a lapot.
Esetleg olvashatsz vele egy cikket ilyenekről. A lényeg hogy ha ráébreszted miért szeretnéd elkerülni, talán segítesz is neki abban, hogy rájöjjön mit is csinál valójában. Mert ő belülről tényleg nem látja magát, és a barátok ezért (is) vannak.
6os vagyok és nő :)
Szerintem ennek semmi köze ahhoz, hogy nő az illető. Férfiban is ismerek ilyen értetlen embert. Nem kell ennyire túl bonyolítani, taktikázni, másokat bevonni. Simán el kell neki mondani hogy nem akar vele barátkozni. Úgyis sértődés lesz a vége.
Mást bele vonni elég gerinctelen dolog, és a harmadik félnek is csak kellemetlenséget okoz. Lehet azt a barátot is kiiktatná ezzel a húzással.
Nagyon kemények mostanában a csajok :O
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!