Hogyan legyek jó barát?
Az a helyzet, hogy nekem régebben sem volt sok barátom. Vagyis barátom talán 1-2, inkább haverom.
Most középsuli 3.-ban lettem jóban az egyik osztálytársammal. Nagyon nagyon egy hullámhosszon vagyunk, sok közös van bennünk, sőt sokszor olyan mintha a tükörképemmel beszélnék vagy látnám.
Egyszer közöltem vele hogy nekem ő a legjobb barátom meg hogy örülök, hogy jóba lettünk, erre azt írta, hogy ő is nagyon örül. Nem tudom, hogy ez a legjobb barát jelző kölcsönös-e.
A lényeg az, hogy úgy érzem nem vagyok jó barát. Régen is úgy éreztem. Volt egy nagyon jó baráti társaság, de az részemről felbomlott. Ott is úgy éreztem én voltam a hibás… önbizalmam egyenlő a 0-val, lehet ezért érzek így… nem tudom.
A kérdés továbbra is, hogyan legyek jó barát, ha esetleg a másiknak problémája van, akkor hogyan áljak mellé… tippek? Tanácsok? A lekezelő, gúnyos kommentelők kerüljenek. Előre is köszönöm!
17f és a barát szintén 17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!