Miért érzem rosszul magam attól, hogy egyik haveromnak gyönyörű barátnője van? 25/L
Már jó néhány hónapja együtt vannak, de a lányt eddig mindig képeken láttam, most viszont összefutottam velük egy bevásárlóközpontban. Haverom leállt velem beszélgetni, amíg a barátnője nézelődött (valamiért nem jött oda hozzám), de annyira fura érzés fogott el, meg olyan féltékeny lettem - mert a lány nagyon szép - hogy sose néztem haverom szemébe, pedig ő kereste a szemkontektust, de mindig elfordultam, meg mondtam, hogy sietek, és leléptem. Miért érzek így? Régen tetszett nekem ez a fiú (ő nem tud róla), együtt nőttünk is fel, de csak haverok vagyunk, és mindig lemondtam róla, ahányszor járt valakivel, így sose vallottam be az érzéseimet. Múltkor azt mondta valszeg szakítani fognak, mert gondok vannak a lánnyal (titokban találkozgat más fiúkkal esténként stb) és haveromnak ebből elege lett. Őszintén szólva kezdtem ennek örülni.
Mondtam neki, hogy ne a külseje miatt legyen vele, meghogy térjen már észhez, de úgy tűnik kibékültek. Nem érzek már iránta semmit, mégis jól esne, ha észrevenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!