Egyik régebbi barátnőm összeházasodott az exbarátommal. Hogyan kezeljem ezt a baráti társaságunkban hogy ne legyen semmi feszkó?
Őszintén szólva ez egy elég hosszú sztori és nincs értelme belemenni a részletekbe, a lényeg az, hogy az elején ez a “barátnőm” úgy kavart az exemmel, hogy én nem tudtam róla így amikor megtudtam véletlenül nem esett túl jól és azóta nem nagyon beszélünk viszont közös társaságba járunk. Ő amúgy azt mondta, hogy azért nem mondta el mert nem volt semmi komoly és ő se tudta mit akar. Amikor összeházasodtak a sajnos eléggé rosszul éltem meg, de már feldolgoztam. A probléma az, hogy továbbra is egy társaságba járunk és amikor összefutunk mindig feszültség van például az exbarátom múltkor amikor leültünk egy asztalhoz direkt kihagyott mellettem egy széket és úgy ült le hogy nehogy mellém üljön...
Ez az egész már borzasztóan gyerekes és szeretnék ezen valahogy változtatni, de nem tudom jó ötlet lenne-e mondjuk egy beszélgetést kezdeményezni ha nem is az exemmel akkor a régi barátnőmmel.
Megtudtam egyébként hogy amikor a lánybúcsúja volt, akkor egyik barátnőmnek ott mondta, hogy reméli hogy én már nem haragszom rá, de nem tudja hogy mi van mert nem is beszélünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!