Mit tanácsolnátok? Romló barátság
Van egy barátnőm akivel már jó pár éve elég jóba vagyok de már egy ideje romlik a barátságunk 😟 mivel vannak nekem más jó barátnőim is(3 az egyikőjükkel különösen jóba vagyok nagyon kedves, figyelmes, vicces lány) és ő is viszonylag jóba van velük de sokszor rosszalja amiket csinálunk pedig csak hülyéskedünk mag az is a baja h jóba vagyok velük de ezek sztem azért vannak mert ő elég zárkózott és szolid lány (én is hasonló vagyok de én próbálok kiszakadni ebből) Neki is van egy barátnője akivel én nem annyira vagyok jóban mostanában vele van sokat és én aggódom hogy mi lesz így mert nem akarom elveszíteni de ő túl zárkózott és élitélő tudnátok segíteni? Privibe is írhattok
16l
Lehet igazság abban, amit a 2-es válaszoló írt. Elég sok hasonló tapasztalatom van ezzel kapcsolatban.
Pl. én azt tapasztaltam, hogy férfiakkal sokkal nehezebb nőként - a meglehetősen különböző igények miatt. De előfordult már nővel is olyan, hogy szinte zátonyra futott minden.
Egy esetben volt csak vészesebb, de konfliktuskezelő módszereimmel túléltük. Írtó nehéz volt tényleg (öngyilkossági kísérlet, súlyos idegrohamokkal tarkítva.)
Egy másik esetben pedig végleg megszakadt minden kötelék. Csak azt nem értem, hogy egyesek miért ajánlják fel annyira nagy lelkesen a segítőkészségüket, ha utána nagyon visszakoznak, hogy mégsem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!