Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Adjak neki ajándékot?

Adjak neki ajándékot?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Összevesztem egy barátommal viszont nemsokára lesz neki a szülinapja. Sajnos már nem leszünk jóban többet de nem tudom adjak e neki valamilyen ajándékot és ha igen akkor mit. Ti adnátok neki? Ha igen akkor mit?

Előre is köszi a válaszokat!🤗

2022. febr. 3. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
90%
Ha összevesztetek,és biztos vagy benne,hogy nem lesztek többet jóba, minek ajándék?
2022. febr. 3. 17:07
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Én adnék neki. Még lehettek jóban szerintem.
2022. febr. 3. 17:24
 3/4 A kérdező kommentje:
Azért gondoltam az ajándékot mert 18 éves lesz és azért mégis csak nagykorú lesz és ezért gondoltam, de több alkalomra nem vennék neki
2022. febr. 3. 17:36
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz kérdés... attól is függ, amit a korábbi válaszoló is írt, hogy mennyire tűnik tartósnak a rossz viszony, illetve, hogy jelenleg beszélő viszonyban álltok-e? (Tulajdonképpen hogy mennyire vesztetek össze.)

Nem baráti viszony volt, de én a gimnáziumi (beteljesületlen) szerelmemnek mikor utolsó évben nagyon összevesztünk, adtam születésnapi ajándékot, mert úgy éreztem helyesnek. Ma már nem biztos, hogy adnék, de nem bántam meg, mert mindennek ellenére kedvesen elfogadta. Azt gondolom, hogy ahhoz nagyon össze kell törni valamit, hogy valaki egy ajándékot visszautasítson. Ha nem azért adod, hogy "újrakezdjétek", hanem a régi szeretett mementójaként, akkor szerintem rendben van.

2022. febr. 3. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!