Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy jelezzem neki, hogy ez...

Hogy jelezzem neki, hogy ez rosszul esik?

Figyelt kérdés

Röviden annyi a lényeg, hogy egy olyan ember aki engem a legjobb barátjának tart teljesen megfeledkezett rólam, és nem tett meg értem egy olyan dolgot, amit én előtte igen érte, ráadásul ő is megígérte hogy meg fogja tenni. Lényegtelen, hogy miről van szó, annyi hogy én megtettem érte, ő pedig nem, pedig korábban is beszéltem már róla hogy zavar az egyoldalúság.

Most ugyanúgy irkál mintha mi sem történt volna, hogy jelezhetném neki hogy amúgy nekem ez rosszul esett? A szemébe mondani nem akarom, mert követelőzőnek tűnhetnék, csak hogy érezze hogy valami nem stimmel, és végre elgondolkodjon hogy mit csinált rosszul

2022. febr. 2. 12:07
 1/3 Dr.med.habil. Genya ***** válasza:
63%

Talán 12 évesen csináltam ezt utoljára a csajhaverjaimmal, hogy éreztettem, meg húzgáltam a számat.

Dedószint.

2022. febr. 2. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Hé figyelj már xy tudod rosszul érintett hogy ....

Ennyi :D

2022. febr. 2. 13:17
 3/3 anonim ***** válasza:
Anelkul, hogy tudnank, mi az a dolog, nem lehet megitelni, te nagyitod-e fel, vagy szar alak. Ilyen van, ha kozhelyet akarsz.
2022. febr. 2. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!