Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mitcsináljak ha elhanyagol?

Mitcsináljak ha elhanyagol?

Figyelt kérdés

Erre a kerdesemre nem szeretnek negativ kommentet, mivel azert megis csak emberek vagyunk. Van egy “legjobb baratom” akivel nagyon sok dolgot ateltem ezert nem szeretnem elengedni. Szeretem ot de o mar ignorals engem es nem bizik bennem. Neha azt hiszem o hasznal ki engem, mivel amikor kapott tolem valamit azzal masoknak flexel meg visszair ez megy egy ket oran keresztul aztan szarik ram tovabb. Nekem azt mondja, hogy az anyukaja miatt de az anyukaja rohadt kedves, jo vegulis nem mindig de akkor is. Nagyon sokszor azt mondta mar nekem, hogy kihasznalom ami rohadtul nem igaz mivel vele terveztem el az egesz eletem minden percet. Talalkozni akarnak vele de mindig hazudik es nem tudok a kozelebe ferkozni.

-Probaltam feltekennye tenni

-Probaltam kedves lenni hozza

-Probaltam megerto lenni

-es megprobaltam osszehozni azzal akibe szerelmes, ami sikerult is csak a kapcsolatuknak nem lett jo vege ezert is haragszik ram 🙁.

Probaltam ravenni nagyon sok fele modon, hogy megbizzon bennem ujra de valamiert nem akar.

Valaki valamilyen tipp? Kifogytam. !Nem akarom eldobni!

2022. jan. 31. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyit játszodozol és próbálod manipulálni, ne csodálkozz hogy nem bízik benned. Ha egy nem működő, sőt, károssá vált kapcsolatot elhagysz, az nem eldobás, hanem megértése és elfogadása annak a helyzetnek, hogy nincs tovább, ebben ennyi volt.

Te magad írod hogy mindent megpróbáltál - nincsenek kiskapuk és trükkök, amikkel varázsütésre minden olyan lesz mint régen. Nem lesz olyan, ez ezzé vált és semmit nem tudsz tenni ellene.

Konkrétan nem létezik az, hogy kierőszakolod valakiből a bizalmat, ez soha nem fog megtörténni.

Vagy marad ez mint ami most és egyre jobban fikázzátok egymást, vagy elválnak útjaitok.

2022. febr. 1. 00:08
 2/3 anonim ***** válasza:
51%

Anélkül, hogy végigolvasnám a leírást, a válasz:

Dobd ki, jobb lesz nélküle.

2022. febr. 1. 02:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Naszóval az tortent, hogy eddig igaz h az annya kedvelt engem de a mai napon megkaptam azt annak a szemelynek az anyukajatol h felfog jelenteni a gcibe es h kihasznalom azt a szemelyt. Na hat kruavra szarul lettem:)
2022. febr. 2. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!