Visszaengednétek az életetekbe a régi legjobb barátotokat ha az le akarta nyúlni a szerelmeteket?
Figyelt kérdés
Elég régi sztori, de még mindig együtt vagyok a párommal akit a legjobb barátom anno lelkiismeretfurdalás nélkül megdugott volna.. Sajnos eléggé elhanyagoltam akkoriban a páromat és összemelegedtek. Szerencsére végül hajszál híján, de nem lett szex köztük. Bevallom őszintén nekem azóta se volt olyan barátom, mint ő. Tudom az ilyen nem barát és én is így gondolom viszont hiányoznak a beszélgetéseink stb. Szerintetek ezek az érzések változtak közel tíz év távlatában bennünk vagy inkább jobb lesz hanyagolni a békülést?2022. jan. 27. 21:14
11/18 anonim válasza:
Azon nem is gondolkozol el, hogy a párod nem is ellenkezett? Mert ha "összemelegedtek", az azért már nem túl nagy hűséget jelent, meg azt írod, hogy konkrétan csak mázlid volt, hogy nem keféltek. Az egy dolog, hogy a barátod leszerepelt, de a nőcskéd is megéri azért a pénzét. Nem ártana elgondolkodnod ezen.
12/18 anonim válasza:
Velem is volt ilyen, én azóta sem tartom vele a kapcsolatot. 10 éve történt, azóta egyszer véletlenül összefutottunk, váltottunk pár mondatot, de nekem "pont sietnem kellett". Nem is feltétlenül az a probléma, hogy újra ramaszik, hanem megrendült a bizalom, ami a barátság alapja.
13/18 anonim válasza:
Nekem volt anno egy haverom, aki korrekt volt ilyen szempontból, pedig nem is voltam együtt már a csajjal. Megkérdezte, hogy nem zavarna-e, ha rámozdulna az exemre. Mondtam nem, már jó ideje nem vagyunk együtt. Aztán azóta is együtt vannak, szerintem több mint 4 éve :D Nem sajnálom tőlük. Bár már nem a haverom, de nem emiatt. Szóval ja, ő korrekten intézte.
14/18 anonim válasza:
Voltam hasonló helyzetben, mivel régi történet volt, megbocsátottam neki. De egy tüske maradt bennem, ezután mindig megtartottam köztünk a két lépes távolságot. Sose lettünk olyan jóban, mint előtte, nem is akartam.
15/18 A kérdező kommentje:
Páromat nagyon szerettem és azóta is. Akkor mérges voltam, de ő állt ellen a szexnek és mondta el nekem mi történt.. Azóta nem volt ilyen kilengése. Az a legnagyobb félelmem, hogy ismét egymásra találnak és csak remélni tudom, hogy megszűnt köztük ami volt. Az igazat megvallva jó is lenne tudni, hogy van-e értelme még folytatni a kapcsolatunkat.
2022. jan. 28. 06:30
16/18 anonim válasza:
Miért lenne jó? Már nem szereted a párod, és a könnyebb utat akarod választani, hogy hátha a régi cimborád bepróbálkozik nála megint? Lesz mire fogni a szakítást?
Te is megéred a pénzedet már nem azért...
17/18 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó! Mióta megtörtént örök kérdőjel számomra, hogy vajon tényleg engem szeretett jobban vagy szimplán félt tőlem elszakadni (volt oka).. Ha őt szereti, nincs értelme együtt maradni. Félek is ettől ugyanakkor tudni is akarom viszont elsősorban békülni nem ezért szeretnék.
2022. jan. 28. 11:37
18/18 anonim válasza:
Szerintem, ha nem szeretne már elhagyott volna. Ne a párodat teszteld ezzel. Az meg sose lesz barátod, aki gátlástalanul bepeóbálkozott a barátnődnél. Többet fogsz ezzel ártani magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!