Honnan szerezzek magamnak olyan barátokat mint én?
Hány éves vagy?
Ha továbbtanulsz akkor a főiskolán, egyetemen már tehetősebb emberek járnak.
Persze az étterem alatt mit értesz? Rendes étterem vagy csak gyorséttrem, kifőzde, stb?
Én is tehetősebb családból származom, viszont szerintem a barátság nem erről szól. Mondjuk én meg sem említettem a hátterem, hogy élünk, miként élünk és szívesen meghívtam őket ide-oda, hogy én fizettem.
Hihetetlennek tartom, hogy csak olyan emberek vesznek körbe, akik irgykednek.
"a főiskolán, egyetemen már tehetősebb emberek járnak"
Ugye nem jártál egyetemre?...
"jobb tarsasagokban ezt nem csinaljak"
Honnan veszed, ha mindig csórók között vagy? :)
"Nem jártam egyetemre,még gimis vagyok."
Azt attól kérdeztem, aki szerint az egyetemisták tehetősebbek.
"Kellenének barátok a saját szintemen."
- nem a te szinted, a szüleid szintje!!! Ezt kell csak a helyére tenni a fejedben.
"hanem mert annyira irrital,hogy legelsonek nezik a sztorim"
*utálja hogy előítéletesek vele a pénze miatt
*facebookra meg instagramra olyan képeket tölt fel amin a drága dolgaival menőzik
*surprised_pickachu_face.jpg
Nem hinném,hogy az én fejemben van a gond. Semmi bajom nem lenne az égadta világon velük,hogyha nem irigyelnék még azt a nyomvadt nyaralásom is. Mi egy évben max. kétszer (télen-nyáron) megyünk külföldre. Mi ezen akkora dolog,hogy szekálni kell az embert? Minden nap mikor bemegyek,ez az első:
“Megjött apuci kislánya”
“Itt az elkényeztetett”
Úgy mintha viccből mondanák,aztán pedig normálisan tudunk beszélgetni .(természetesen csak iskolaidő alatt.)
De hallom,hogy a hátam mögött pletykálnak,hogy milyen nagyképű vagyok,én csak márkás ruhákat veszek…. meg hasonlók. Amikor valamit kapok ami drágább egyből flegmák,és amikor mondjuk nem sikerül egy dolgozat úgy ahogy kellene, akkor örülnek,és mutogatják,hogy “Látooood?! Az enyém négyes,a tiéd hármas” mert annak örülnek,hogyha már magánéletben nem tudnak,itt leköröztek. Amúgy jó tanuló vagyok,csak ez az egy ilyen eset volt,mert nem volt időm tanulni a hobbim miatt aznap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!