Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hogy halajam meg neki?

Hogy halajam meg neki?

Figyelt kérdés

Egyetemen kialakult egy nagyobb barati kor, akikkel elkezdtunk osszejarni inni, bulizni stb. Volt ott egy csaj aki tetszik nekem, es szeretnek tole tobbet.. viszont van egy masik srac, akinek szinten bejon ez a csaj. Egyszer talalkoztam ezzel a sraccal, pialtunk, aztan szoba kerult a csaj, (kenyes tema volt, mert tudtunk egesz pontosan, hogy mindketten hajtunk ra), majd en elmondtam a sracnak, hogy nekem bejon. Tudtuk mindketten, de nem beszeltunk rola sosem. O mondta, hogy igen neki is bejott a csaj egy darabig, de latta rajtam, hogy nekem is, ezert letett rola. Elkezdett giztatni, hogy hivjam randira, ami meg is tortent. A csaj vonakodott es benazott kicsit (tapasztalatlan csaj, szerintem nem tudta egeszen mit akar). Majd a srac irt neki, miutan elmondtam neki hogyan ment, hogy egy probat adjon nekem, ezt igy elmondja a csajnak, mint barat a baratnak, hogy egy probat meger, kesz.

Voltunk randizni es nagyon jol sikerult.. a sracnak persze egybol irtam es o is orult nekunk.

Higy halaljam meg a sracnak? Egyreszt azert, mert irt a csajnak es segitett, masreszt alapbol azert mert letett rola, es meg segitett es biztatott is..

(Messze nem a legjobb spanom vagy ilyesmi, alig ismerem a sracot, de o volt az elso egyik haverom az egyetemrol. Elvagyunk, de kb kenyszerbol, mert o vele kezdtem el dumalni egyedul. Byilvan ezek utan baratok leszunk, de egyelore meg nem vagyunk annyira joban). Merhetetlenul halas vagyok neki

2022. jan. 25. 21:08
 1/9 A kérdező kommentje:
Nem en kertem meg a sracot, hogy irjon neki, hanem o magatol irt neki. Eleg “gyerekes” modszer, de bevalt, az a lenyeg
2022. jan. 25. 21:10
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Az egyetemi oktatás színvonala mikor süllyedt ekkorát?
2022. jan. 25. 21:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Hivd meg inni. Amúgy igen ennyit kedves kettes.
2022. jan. 25. 21:22
 4/9 anonim ***** válasza:
78%
2, fogalmam sincs
2022. jan. 25. 21:27
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerezz neki is csajt.
2022. jan. 25. 21:28
 6/9 A kérdező kommentje:
En nem tudom itt mire gondoltok a szinvonal alatt. Hogy nem hasznalok ekezeteket? Uristen.. ha a csajozasrw gondoltok, azt sajnos nem egyetemen tanitjak.
2022. jan. 25. 21:30
 7/9 anonim ***** válasza:
82%
Háláljam
2022. jan. 25. 21:30
 8/9 anonim ***** válasza:
42%
Bocsànat kettes szerintem az elmúlt öt évben.
2022. jan. 25. 21:31
 9/9 anonim ***** válasza:
77%
Nem csoda,hogy vonakodott a randitól,ha neki is ilyen szépen írtál. :D
2022. jan. 25. 22:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!