Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Tényleg beteg ember vagyok...

Tényleg beteg ember vagyok (részletek lent)?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel utaztunk haza a buszon és akartam neki mutatni pár számot. A fülhallgató egyik részét berakta a fülébe, én a másikat. Az egyik pörgős számnál bohóckodásból elkezdtem rázni magam, amin a barátnőm nevetett, csak aztán a következő pillanatban véletlenül így kirántottam a fülhallgatót a füléből. Erre a barátnőm mérgesen nézett és dühösen azt mondta, hogy beteg vagyok (mármint szellemileg beteg ember vagyok) és el is ment a kedve a zenehallgatástól inkább mást kezdett el csinálni.

Nagyon fájt, hogy így hívott és szomorú lettem, hogy feldühítettem és elkezdtem sírni, de szerencsére nem vette észre, nem nézett rám, amikor legközelebb hozzám szólt akkor már megnyugodtam, ezért nem tudta, hogy sírtam. Lehet mérgesebb lett volna, ha sírni lát, de nem tehettem róla, kijött belőlem a sírás.

Azóta is ezen gondolkozok, hogy tényleg beteg ember vagyok amiért így viselkedtem, hogy bohóckodtam és ezzel kirántottam a fülhallgatót a füléből?

2022. jan. 24. 00:54
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
64%

A barátnő nem csak az akivel szerelmespár vagytok.

Ha a fülbecuppanósomat kirántanád a fülemből, lehet én is elküldenélek melegebb éghajlatra hirtelen felindulásból, mert tud fájni. :D

De meg nem sértődnék. Visszateném a fülest és hallgatnám tovább a zenét.

2022. jan. 24. 16:58
 12/13 anonim ***** válasza:
88%

Ha lennétek 25 és 36, még azt mondanám, oké, de a 19 és a 32 semmiképpen sem illik össze korban. Vannak kivételes esetek, ahol a fiatalabb érett a korához képest, de a kérdés alapján nem erről lehet szó, így a másik lehetőség marad, hogy a barátnőd gyerekesebb a korabeliekhez képest, amit kinéznék belőle a történtek alapján.

Szerintem egy átlagos 19 éves és 32 éves nagyon más világ. Én nem tudnék egy végzős gimnazistával barátkozni és szerintem ez így az egészséges, neki a saját korosztályára van szüksége.

2022. jan. 24. 17:06
 13/13 anonim ***** válasza:
ja bocs, csak te vagy gyerekes és éretlen
2022. jan. 24. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!