Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy nálam sokkal idősebbekkel barátkozom?

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy a korombeliek nem értenek meg. Sokkal gyerekesebbek hozzám képest. 16/l
2022. jan. 23. 16:23
 1/9 anonim válasza:
81%
Én is így vagyok és szerintem ezzel semmi baj nincs
2022. jan. 23. 16:28
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Én is mindig ilyen voltam. Érettebb voltam az átlagnál a korosztályomban, így jobban tudtam azonosulni a korban is érettebbekkel.
2022. jan. 23. 16:29
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Jól van ez így. Én meg nálam sokkal fiatalabbakkal.
2022. jan. 23. 16:30
 4/9 anonim válasza:
Hány év az a sokkal idősebb nálad?
2022. jan. 23. 22:54
 5/9 A kérdező kommentje:
48 éves
2022. jan. 23. 22:56
 6/9 anonim válasza:
51%
Hú az tényleg jó sok korkülönbség. Bizonyára érettebb vagy a korodnál. Miket szoktatok csinálni, milyen programokat, vagy csak beszélgettek?
2022. jan. 23. 23:00
 7/9 A kérdező kommentje:

Együtt szilvesztereztünk, voltunk az esküvőjén.

Ausztriába dolgozik és mondta, hogy nyáron elmehetek hozzájuk.

Igazából anyámon keresztül ismertem meg.

2022. jan. 23. 23:07
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Inkább részéről fura. Férfi vagy nő? Ha nő, még hagyján, bár annak sem biztos, hogy jó vége lesz, de ha egy 48 éves férfi egy 16 éves lánnyal barátkozik, meg hívogatja külföldre, az azért gyanús.

Ezt az "érettebb vagy a korodnál" szöveget jó lenne lefelejteni, mert egy 16 éves sincs egy 48 éves szintjén. Hiányzik hozzá 32 év élettapasztalat.

Persze ettől még mentor, példakép, "második anyuka" stb. lehet az illető, egy ilyen kapcsolat az előnyödre válhat, de ezt ne keverjük a barátsággal, mert az mást jelent.

2022. jan. 24. 09:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Nő, már régóta ismerték anyamek egymást.
2022. jan. 24. 09:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!