Ha a legjobb barátod hajnali kettőkor felverne, hogy segíts neki valamiben, segítenél neki?
A legjobb barátom tulajdonképpen a párom, neki bármikor bármiben.
Más nem tudna felébreszteni, éjszakára a telefonom kikapcsolom, a kaput meg bezárjuk.
Persze. Egyikük se olyan zakkant, hogy éjszaka felverjen komolytalan ügyek miatt.
15: Szerintem az lényeges momentuma a kérdésnek, hogy az illető "csak" egy barát, tehát nem családtag, nem férj, feleség, nem pár, stb.
A kérdésben ez a kifejezés van: "a legjobb barátod", nincs tovább taglalva, hogy kik vannak kizárva. Egyébként ha elolvastad volna a második sort is a válaszomban, akkor láttad volna, hogy másokról is írtam.
18-as!
Nem tudom, lehet, hogy te már a Metaverzumban élsz, de nálunk pl. még van ajtó, meg csengő is.
Nálunk meg van kerítés az ajtón kívül. Nem mászkálnak be emberek a kertünkbe. Csengőnk sincs, nincs rá igényünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!