Igaza van, igaz barátság ez?
Figyelt kérdés
Én és a legjobb barátnőm együtt lakunk egy albérletben, 3 éve vagyunk legjobb barátok. Ez idő alatt a baratsagunk kezdetétől szamitva legalább minden másnap csináltunk közös programot (buli, mozi, vagy csak találkoztunk és beszélgettünk) és volt korábban is párkapcsolata, és ez nem ment másként. Most azonban "megtalálta az igazit" és amióta összejöttek, hirtelen semmi ideje rám. Nemhogy nem csinál programot velem, de nem is tervezi hogy fog! És minden áldott nap a fiúval van. Ha mondom neki, hogy ez a hirtelen váltás így kb minden masnapbol sohaba nekem fáj, azt mondja ne legyek önző mert ez az élet rendje, hogy jön a szerelem és a barátok háttérbe szorulnak. Fordított helyzetben O is megertenek ha én így viselkednek. Szerintetek igaza van és önző vagyok?2022. jan. 10. 18:54
1/1 anonim válasza:
Nincs igaza. Azonban ez mindig is így volt. Első a család, a második a párod, a harmadik a barátok. Mindig eljön az az idő, hogy egy barát már nem foglalkozik annyit a másikkal.
A probléma az, ahogyan kezeli. Nővéremnek is van már férje, de még mindig elmennek mozizni a barátnőjével meg nyaralgatni. Van aki képes tartani az egyensúlyt és van aki nem.
A barátnőd most elvan veszve a szerelembe és azért gondolkodik így. Legalább pihenhetsz egy picit. Az albérletben meg úgyis együtt vagytok néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!