Utáltok helyesebb emberekkel ismerkedni, egy társaságban lenni?
Hát én magamat helyesnek tartom. Viszont lelki ember vagyok és odafigyelek mindenkire. Ha csak azért utálnál engem mert helyes vagyok az számomra fura lenne. :P
De ahogy érzed. Ha valaki csak a külső miatt utál engem az annyit is ér. Nem foglalkozok vele. Ha viszont csak azokat utálod akik tényleg olyanok belül is, azt megértem és igazat adok.
Nem mindenki viselkedik így. Az egyik ismerősömnek minden oka megvan magát többnek képzelni bárkinél. Ahogy kinéz, amin keresztülment, amit elért.
Szeretünk vele lógni, bájos és kellemes társaság, ügyel arra, hogy mindenki jól érezze magát, mikor vele van és ha beiszik, kifejezetten szórakoztató is tud lenni.
2
És nem érzed, hogy akik nem annyira helyesek mint te azok valamennyire taszítanak, nem szívesen barátkozol, ismerkedsz velük?
Mert én csak a nonverbális jeleikből a szép embereknek azt vettem észre, hogy különbséget tesznek ilyen tekintetben, mondhati kasztokba verődnek.
3
Itt van a varázsgömbös megint aki lát mindenkit lol :)
8
Te meg biztosan valami médium vagy hisz mindent látsz a hatodik érzékeddel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!