Az itt barátkozni vágyó lányok miért tűnnek el hamar?
Feltűnt, hogy kiírnak ide kérdést a nagyjából 18-20 éves lánykák, de vagy eleve hiába írok Nekik, nem írnak vissza vagy 1-2 üzenet után eltűnnek...
Olyan is előfordul, hogy Ő írt rám, de az is 1 üzenet után eltűnt...
Mi lehet ennek az oka?
27/F
Szelektálnak a nekik írt üzenetek között.
Ha válaszolnak, akkor az üzenet megütötte náluk a minimális "mércét".
Utána már csak a további személyes üzenetektől függ, hogy mennyire tart szimpatikusnak.
Ha elég kitartó vagy, akkor minél több csajszira/nőre ráírsz.
Ha lekoptatnak/nem válaszolnak, akkor utólag megnézed, hogy kinél meddig, mire jutottál.
Kiértékeled az eredményeket, levonod a konklúziót, tanulsz a hibáidból, hogy legközelebb tovább juss... :,D
Mert nincsenek unatkozó lányok itt.
Ha van az valami elcseszett nő lehet.
Én sok embert beszéltem itt, sokszor azért lett vége a beszelgetesnek, mert én írtam vagy 3-6 összetett mondatot, O meg 2-3 szót. Idő után egyszerűen elakadt a beszélgetés, sok emberrel átmentem chatelni instara, vagy Discordra, de egy kezemen meg tudom számolni azt, híg innen hany emberrel alakuk ki olyan beszélgetés, ami élvezhető, es már több hete/hónapja tart.
Internet ilyen, sokan használják, nem szabad fennakadni a negatív dolgokon, majd lesz jobb
Unatkoznak vagy csak szórakoznak hogy mennyi ember ír az adott kérdés alá illetve ír nekik privátban.
Másik eset a lány valójában nem lány :D
Sőt a tapasztalataim szerint több itt a srác az oldalon mint lány..
Ugye ebből már értitek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!