Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezt kinek lehet jelezni??

Ezt kinek lehet jelezni??

Figyelt kérdés
Lehet nem a legmegfelelőbb kategóriába írtam de van rólam egy hang felvétel ahol annyira felbasztak hogy eléggé ordibáltam és ezt felették azzal fenyegetnek ha nem teszem amit mondanak kirakják és eléggé félek mert eléggé dilis vagyok a hangfelvételen rendőrségnek vagy kit keressek fel ilyen ügybe??

2021. dec. 31. 01:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Jogi segítségnyújtó osztály!

De mi történt pontosan, ha szabad kérdeznem?

Van olyan, hogy ártatlanul meghurcolják az embert, de nem ismerem a körülményeidet - azért érdeklődnék az apró részletek felől, ha szabad.

Ui: hány éves vagy és milyen nemű? Párkapcsolati vagy munkahelyi konfliktusról lenne szó?

2021. dec. 31. 02:11
 2/6 A kérdező kommentje:
13 éves és iskolai hanghívásba volt va egy játék szerver ahol ismeretlenekkel játszunk dcn beszéltünk a srác aki készítette a hangfelvételt elküldte nekik és azzal zsarolás kiteszik ha nem teszek ezt meg azt
2021. dec. 31. 02:15
 3/6 A kérdező kommentje:
És eléggé félek
2021. dec. 31. 02:15
 4/6 anonim ***** válasza:
97%

A szüleidnek.

Egyébként ilyenekkel nem foglalkozik a rendőrség, szóval tegye csak nyugodtan. A kutyát nem fogja érdekelni. Nincs mitől tartanod.

2021. dec. 31. 02:19
 5/6 anonim ***** válasza:
4%

Esetleg a családsegítő szolgálathoz fordulhatsz. De a gyámüggyel NE KERÜLJ KAPCSOLATBA, MERT AKKOR LENNE BAJ!!!

Sajnos a családsegítő szolgálaton keresztül oda is eljuttathatnak. Én a Magyar Máltai Szeretetszolgálatot ajánlanám, ha budapesti vagy. Ott van ellátottjogi képviselő is. Volt, hogy leginkább ott értették meg a helyzetemet EMBERSÉGES módon.

Ha vidéki, akkor esetleg önkormányzat, kormányablak a hivatalos szervek. Én a budapesti jogi segítségnyújtó osztályt ismerem és eléggé fel tudnak világosítani a jogaid védelméről a jogász munkatársak.

De ha gondolod, akkor elmehetsz egy római katolikus templomba, és meggyónhatod a papnak, hogy néha indulatba jössz a kelleténél egy kicsit jobban. Hátha szolgálnak valamilyen jó tanáccsal.

Iskolapszichológust is felkeresheted a szünidő után. A gyermeknevelési tanácsadót én messzire elkerülném (ajánlanak olyan "pihenő szanatóriumot", ahol ÖSSZE-VISSZA gyógyszerezhetnek és sérülnek a személyiségi jogaid/testi szerveid!!!)

Egyébként pedig: 116-111-es lelkisegély szolgálat a GYERMEKVONAL! Hihetetlenül megértőek és KEDVESEK. 116-123-as a felnőtt lelkisegély vonal. Ingyenesek éjjel-nappal. Akár írhatsz is nekik.

Ui: minden jót és szebb jövőt Kicsi Csillag! :)

2021. dec. 31. 02:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! A #4-nek félig van igaza, tehát szólj a szüleinek, és a szüleiddel majd eltudjátok dönteni, hogy az iskolaigazgatónak szólnak vagy a rendőrségen tesznek feljelentést, mert a rendőrség bizony nagyon is foglalkozik zsarolás ügyekkel" ha kiskorú is érintett, akkor meg pláne!
2022. jan. 4. 20:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!