Hogy kell barátkozni fiúkkal?
Tudom, el kell vonatkoztatni attól, hogy most milyen neműek, ember-ember, de nem így értem. Valahogy a fiúkkal nem megy a barátkozás, lányoknál magától jön a dolog, ha még én is "kezdeményeztem" először, akkor is utána mindketten keressük egymás társaságát, mert valahogy sikerül ráéreznünk arra, hogy hasonlóak vagyunk, és hogy jól kijönnénk egymással. De ha egy fiúval próbálkozok barátkozni, hiába keresem, vagy mondjuk írok neki, válaszol, de nem kérdez vissza, nem érdeklődik és főképp nem keres magától. Nekem pedig pár alkalom után, hogy beszélgetést kezdeményeztem, már nincs kedvem újra próbálkozni, amikor csak azt látom, hogy semmi eredménye a dolognak. És azt sem szeretném, ha félreértené a barátkozási szándékot, ezért nem erőltetem többet a kommunikációt. Ilyenkor mit kéne tenni?
Tehát nem azzal van a bajom, hogy fiúkkal barátkozom, hanem azzal, hogy máshogy működnek, mint a lányok, és máshogy is viselkednek, nekem pedig nehéz kiigazodnom ezen, és nem tudom mit csináljak azokban az esetekben, amik egy lánnyal való barátkozás során nem történnek meg.
Nem egyből nevetni leírni őt, az idétlen dinka viselkedést elhagyod. Oda mész kedvesen hozzászólsz köszönsz.
Megkérdezed tőle, amit szeretnél tudni. A többi majd alakul valahogy. Ha a másik nem meri.
Kollégám olyan, hogy munkában átpofázzuk a 8 órát is, de neten keresztül nem ír, mert játszik, ott a haverokkal "beszélget". Pedig élőben sok mindenről elbeszélek vele, sokat nevettünk, jaj de nevettem rajta istenem néha. Másoknak is feltűnt milyen jól szórakozunk. Össze is boronáltak persze... 😒 Annyi a dolog, hogy ő fiatalabb nálam 8 évvel amúgy és hát látszik azért gondolkodásban is, de nyilván annyi évesen én is úgy voltam még (már amiben, mert ugye én nő vagyok).
Aki nagyon érdeklődött felőlem írásban (mert vele csak úgy beszéltem), az általában akart is valami mást is. Nekem az a tapasztalat.
Jó kérdés. Én azt gondolom, aki akar beszélgetni, az fog is!
Nem tudsz másokat "megerőszakolni", akár lány akár fiú. Írsz neki, ha nem ír akkor nem ír. Te sem írsz neki. Élőben sem leszel olyan közvetlen. Azt azért észre veszi aki akarja. A kollégámmal játszottam azt, hogy berágtam rá mert köszönni is luxus volt neki sokszor egy időben. Hát mondom hol az illem? Le is csesztem. Aztán én is azt csináltam vele. Mondom jó van, akkor le vagy szarva. Ha kedvel, állít magán. Használt azért, hogy szartam a fejére. Néha le kell szarni, hogy értékeljenek.... nekem már ez a tapasztalat. Mert ha mindig ott vagy és csak te érdeklődsz, az csak egyoldalú.
#11 sosem viselkedtem "idétlen dinkán". Mégis azt látom, hogy a srácok csak a magukat mutogató, vihogó lányokkal állnak le beszélgetni, még ha csak barátkozásról is van szó.
#12 Pont ezért nem jutok tovább az ismerkedésben, mert ha úgy érzem, csak részemről az erőfeszítés, akkor nem erőltetem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!