Nagyon gáz, hogy miután odaadtam valakinek a szülinapi ajándékát, és ő megköszönte, véletlen aztmondtam hogy nincsmit?
Egyáltalán nem gáz, bár tény, hogy egy szívesen sokkal jobb lett volna.
De a legjobb ilyenkor, ha nem is mondasz semmit, az ajándékból úgyis kiderül, hogy milyen szívvel adtad.
Nem is kellett volna semmit mondanom, se azt hogy szívesen, se azt hogy nincsmit, mert ez olyan mintha szívességet tettem volna, hogy ajándékot vettem neki... És tök hülyén jött ki az egész
De köszönöm, jól esett kicsit ez a lelkemnek, remélem az illető se gondolta gáznak..:)
Hát nem feltétlenül a legjobb amit mondani lehetne, de szerintem nem kifejezetten gáz.
Én pl. már mondtam olyat eladónak, amikor megszólítottam, hogy "elnézést kívánok", mert azt akartam mondani, hogy "jó napot kívánok, elnézést, azt szeretném kérdezni, hogy...", csak hát így egybe sikerült kimondani... Na, ebbe azóta is beleborzongok, ha eszembe jut, pedig ez már 12-3 évvel ezelőtt volt.
No meg a klasszikus is, amikor étteremben a pincér jó étvágyat kíván és te azt válaszolod rá, hogy "neked is"... :)
Jobb lett volna a szívesen,de semmi gáz:)
Szívből adtad? akkor ne agyalj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!