Egy jò baràtom a nyàron nagyon megbántott azota nem is beszeltunk.Ti igy karacsony alkalmaval mivel a szeretet unnepe kibekulnetek?Valamiert eszembe jutott ma
Figyelt kérdés
2021. dec. 25. 07:07
11/15 anonim válasza:
Azt kell eldöntened magadban, hogy ő mennyire fontos ember az életedben. Akarsz e tőle hosszútávon valamit (kapcsolatot, barátságot).
Ha jól elvagy nélküle is, nem hiányzik, akkor ne rágódj ezen.
Azon gondolkozz el, hogy az ő személyisége hogyan passzol a tiédhez?
Ha kibékülnétek akkor jó eséllyel újra megjelennének a problémák? Előbb vagy utóbb megint lenne nézeteltérés azokból a dolgokból amikből eddig is volt?
Sokan éreznek így karácsony körül ahogy te is, ez természetes.
Sajnos azt tudomásul kell venni, hogy az emberek alapszemélyisége nem változik! Kisebb változtatásokat tudunk tenni, valamilyen szinten tudunk igazodni másokhoz, de a "bőréből senki sem tud kibújni".
12/15 A kérdező kommentje:
Fontos barat volt az eletembe,voltak dolgok amiket szinte csak neki mondtam el.Mas szemelyiseg vagyunk igaz,de igazabol az erzelem kinyilvanitas volt a gond nalunk.Sokan kihasznaltak anno es ebbol adodoan fel hogy en is azt teszem.Pedig nem csak nekem nem megy az erzelemkinyilvanitas szinten a mult miatt.Fene tudja mi lenne a helyes dontes.Mostanaba egyre tobbszor a gondolatomba van
2021. dec. 25. 10:15
13/15 anonim válasza:
Nem és aki a szeretet ünnepére hivatkozva akar jópofizni, az szimplán egy undorító képmutató gyökér. Eddig nem hiányoztam, csak most, a látszat kedvéért? Ne vicceljünk
14/15 anonim válasza:
Én mostohatesómmal vesztem egyszer össze és Húsvétkor az Ünnepekre való tekintettel kibékültünk. Emlékeim szerint csak az Ünnepekre lettünk volna jóban, de aztán így is maradt.
15/15 anonim válasza:
Nem. Nekem 10 éves barátságot dobott kukába a barátnőm "csak úgy". Írtam neki, újra és újra, sohasem válaszolt. Oké, innentől kezdve csinál, amit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!