Hogyan szivassam meg a haverom?

Én a helyedben letiltanám minden létező közösségi médiás platformról, letiltanám a telefonszámát és ha odajönne hozzám az utcán akkor elmondanám neki hogy xy dolgokért már nem szeretném vele tartani a kapcsolatot.
Ez a szivatás dolog nagyon rossz megoldásnak tűnik, sőt szerintem egyáltalán nem javítana a helyzeten.

1 vagyok: még annyit hozzáttennék hogy próbálnék érzelmileg kívül helyzkedni mikör eldöntöm mi legyen és akkor is amikor elmondom neki hogy nem érzem jól magam ebben a barátságban. Körülöttem is sokszor voltak problémás emberek. Mindig tényszerűen elmondtam miért nem szeretném velük tartani a kapcsolatot. Nekem bevállt. Sosem érzelgősen vagy ellenségesen mondtam el a dolgokat.
Persze mivel nem próbáltam az érzelgősebb verziót ezért nincsenek vele tapasztalataim. A Mónika Showból azt szűrtem le hogy az nem egy jó út.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!