Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Illik szólni ilyenkor?

Illik szólni ilyenkor?

Figyelt kérdés
Ha valaki baráti találkozóra megy, de a lakótársa covidos, akkor illek ezt szóvá tenni tali előtt?

2021. dec. 16. 16:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
30%

7-es!

Persze. Ezt üzeni neked Kóbor János is a túlvilágról.Te, szerencsétlen, ostoba, te.

2021. dec. 20. 04:48
 12/16 anonim ***** válasza:

10-essel értek egyet (ill. ha más is írta, akkor vele is). Szóval én nem mennék el a baráti találkozóra.

Maximum akkor, ha külön-külön felhívtam mindegyiküket és mindegyikük azt mondta, hogy menjek nyugodtan, nem tartanak a fertőzéstől.

2021. dec. 20. 15:56
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Szólnék, hogy COVID-os vagyok, és ezért nem megyek.
2021. dec. 20. 22:06
 14/16 anonim ***** válasza:
Na és hogy döntöttél?
2021. dec. 21. 19:33
 15/16 A kérdező kommentje:
Mindenkit megkérdeztem, és végül elmentem. Lakótársam javulgat, én meg úgy néz ki nem kaptam el :)
2021. dec. 22. 09:55
 16/16 anonim ***** válasza:

Ilyenkor nem illik engedélyt kérni, hogy ugye, nem zavar, hanem illik ilyen helyzetbe hozni másokat, hogy elutasítsanak, mert azzal kínos helyzetbe hozol mást akár konfliktus kerülésből, stb. közben meg kockáztatod az ő és hozzátartozóik egészségét.

Ha valaki kovidos, akkor a többi hozzátartozónak is karanténban a helye - főleg, ha nincs beoltva. Nem kérdezgetni, nem kuncsorogni, hogy ugye, nem baj, ő is csak egy kicsit tüszköl, nem beteg... mert lehet, hogy valakinek valakije, akit így fertőzöl meg, hogy konkrétan te kb. tünetmentes vagy, meghal.

2021. dec. 22. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!