Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit csináljak? Mi történt? És...

Mit csináljak? Mi történt? És miért?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel tök jóban voltunk, de mostmár tök bunkón viselkedik velem. Összevesztunk, azt mondta idegesítem. Másnap kiszedte egy barátnőmből, hogy mi van velem, és haragszom, bocsánatot kért és azt mondta idegesítem tovább mert nem zavarja. Persze ezek után már próbáltam békén hagyni, és ha írtam bocsiztam hogy zavartam, de a helyzet csak romlott. Elkezdett nagyon bunkón viselkedni, és mikor megkérdeztem hogy mi baja velem, először azt mondta semmi közöm hozzá, aztán pedig hogy nincs semmi baja. Eközben egy barátnőmnek panaszkodott rólam, még idiótának és pszichopatának is hívott. Eközben én ott voltam barátnőmmel, és néztem a chatet.Ezután írtam neki, de nem válaszolt, és már egy ideje nem válaszolt semmilyen üzimre. Persze bocsánatot kértem, de még mindig nem válaszolt. Ő mérleg, én meg Szűz, nem tudom számít-e. Én is haragszom rá emiatt)

2021. dec. 12. 14:38
 1/7 anonim ***** válasza:
95%

"Ő mérleg, én meg Szűz, nem tudom számít-e."

Persze. Csak is ez számít és semmi más normális dolog.

Miért bunkó? Miket csinál? Te miket csinálsz?

Barátnőd mit gondol?

2021. dec. 12. 15:44
 2/7 anonim válasza:
Ha nem akarja elmondani ,akkor hagyd békén, nem értem miért akarod tovább kihúzni belőle az érzéseit. Én azt tanácsolom hogy egy időre távolodj el tőle.
2021. dec. 12. 17:24
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! #1 a horoszkóp már csak az utolsó gondolatom volt ezzel kapcsolatban...:(
2021. dec. 12. 19:35
 4/7 A kérdező kommentje:
És barátnőmről nem teljesen tudom mit gondol, nekem azt mondja hogy hülyeséget mond a srác, a sráctól viszont bocsánatot kér miattam. Ők egyébként elég jóban vannak.
2021. dec. 12. 19:51
 5/7 A kérdező kommentje:
És hogy mit csinált/csináltam azt leírtam, hogy miért bunkó azt én is szeretném tudni
2021. dec. 12. 19:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem értem miért futsz utána, ahogy olvastam az írásod, én éreztem magam kínosan. Hagyjad, ne írogass neki, ha bunkó, és nem erdekled, sz*rd le
2021. dec. 12. 21:45
 7/7 Senior Séf ***** válasza:
Arany drága bogaram! A fickó éppen olyan tanácstalan éppen úgy nem tud mit kezdeni a helyzettel, mint te. Nézd el neki, ha néha érthetetlenül viselkedik.
2021. dec. 15. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!