Miért csinálja ezt egy lány? 2 hónapja ismertem meg egy lány. Már meg is terveztük a randit meg minden. Erre megjött neki a havi. Napok óta nem keres és minden embertől elzárkózik. És nem az a bajom, hogy elzárkózik meg minden, ezt teljesen megértem
Figyelt kérdés
De miért nem lehet egy rohadt sort írni, hogy bocsi de most nem szeretne beszélni ilyen meg olyan okból mert így csak elszúr mindent.
16/F ő is 16
2021. dec. 11. 19:17
11/17 anonim válasza:
Minden nő másképp viseli a menstruációt, ismertem olyat, akit úgy kiütött, hogy rendszeresen táppénzen volt emiatt pár napig, mikor megjött neki, nekem meg 16 évesen még nagyon rendszertelen volt.
12/17 anonim válasza:
Még csak most kezdted a párkeresést, ne égj már most ki. :D Egymillió ilyenen kell keresztülmenj, a nők márcsak ilyenek. 🤷♂️
13/17 anonim válasza:
Legrosszabb esetben 5 napig tart. Szóval lassan kiderül, hogy csak lerázott, vagy valóban ez az oka.
Bár én nem tudom megérteni az ilyet. Nekem szokott nagyon görcsölni, de van rá gyógyszer ha nagyon elviselhetetlen. És nem napokig fáj, hanem csak az első nap.
És tegyük hozzá, nem a keze és a szeme fáj. Attól még lehet kommunikálni.
15/17 anonim válasza:
"Legrosszabb esetben 5 napig tart." - Az én menstruációm ezt fogamzásgátló előtt nem tudta, de azt is már csak felnőttként kaptam. Azelőtt volt, amikor hetekig véreztem, és hormont kaptam, hogy elálljon, és a vizsgálatok nem mutattak ki semmi rendellenességet.
16/17 anonim válasza:
Miért szúrna el mindent? Te szúrod el. Ő nem csinál semmit.
Te vagy az aki hergeli magát, és azt hiszi jogosan, miközben semmi megértés nincs benne.
17/17 anonim válasza:
Bolondnak tunik.. vagy megse erdekled es gyava mondani. Mind a 2 esetbe felejtos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!