Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit kezdjek ezzal a kapcsolatt...

Mit kezdjek ezzal a kapcsolattal? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Már egy ideje nagyjából naponta beszélek egy fiúval, és mostanában (néhány napja) leragad a beszélgetés ott, hogy

- Hogy vagy?

- Jól, és te?

- Jól köszi.

És ennyi. Mármint esetleg kicsit többb, de néha olyan erőltetettnek érzem, és ezt nem akarom. Csak egyszerűen nem akarom, hogy abbamaradjanak a beszélgetések, mert igazából nagyon rendes és figyelmes srác. Szóval esetleg tudnátok valamit javasolni? Nagyon megköszönném.

2021. dec. 11. 17:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Találkozni kéne, iszogatni valamit stb.
2021. dec. 11. 17:39
 2/5 A kérdező kommentje:

Nem sokára találkozni fogunk elvileg, szóval...

Köszönöm a választ

2021. dec. 11. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Mesélj neki a napodról. Vagy pl, képzeld azon gondolkodtam ma suliban/munkában, hogy....
2021. dec. 11. 18:01
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! ☺️
2021. dec. 11. 18:04
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Leendő kapcsolatként gondolsz rá vagy inkább friendzone? Ilyenkor találkozás előtt szokott lenni ilyen megállj, egy kis hezitálás. De tényleg bármilyen témát bedobhatsz. Ne érezd kínosnak. Ha elkezdi kibontani a témát nyert ügyed van. Ha nem mutat elég érdeklődést én alapból is hagynám. Nekem nem nagyon volt olyan fiúval dolgom, akinél így megakadt volna a beszélgetés. Telefonáljatok is akár.
2021. dec. 11. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!