Mit szólnál hozzá ha egy haverod egy hónappal később válaszolna az üzenetedre?
Figyelt kérdés
Addig meg sem nézné az üzenetet és egy hónappal később válaszolna.
Mit szólnál hozzá?
2021. dec. 1. 17:04
1/5 anonim válasza:
Semmit, annyit jelent, hogy nem használja gyakran azt a fiókot. Egy volt kolléganőm a facebookkal van így, van profilja, de nagyon ritkán lép be, nekem meg van külön e-mail címem álláskeresésekhez, amit csak akkor használok, amikor épp állást keresek, oda mennek az ilyen jellegű hírlevelek, amikor nem aktuális, akkor nem figyelem azt a fiókot. De volt több olyan e-mail címem, amit még a gmail előtt használtam, aki még azokat ismeri, oda hiába ír, ha létezik még valamelyik, már a jelszót sem tudom.
2/5 anonim válasza:
attól függ, ha SOS a dolog zavarna, ha meg nem, akkor meg semmit
3/5 anonim válasza:
Ha szoktam vele találkozni, akkor megkérdezném, hogy megnézte-e az üzenetet. Ha hirtelen fontos ügyről van szó, akkor felhívnám. Más esetben lehet átmenne az agyamon, hogy valami baja van. Rágódnék egy kicsit rajta, aztán nem foglalkoznék vele.
5/5 anonim válasza:
Ha csak egy "haver", akkor semmit, ha közeli barát, vagy közeli rokon, akivel korábban gyakran és rendszeresen tartottam a kapcsolatot, akkor nem örülnék neki, és valószínűleg már pár nap múlva megkérdezném, hogy mi van, miért nem válaszolt az üzenere?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!