Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit tegyek? Fejezzem be vele...

Mit tegyek? Fejezzem be vele a baratságunkat, vagy engedjem el a dolgot mintha meg sem történt volna?

Figyelt kérdés

Megkérdeztem az egyik fiúbarátomtól, hogy szerelmes-e belém, mert mostanában furcsán viselkedik velem. És miközben tagadott elejtett egy olyan mondatot, hogy eszébe nem jutna, hogy egy ilyen lány tetszene neki, mint amilyen én, és ne vegyem sértésnek, de mégis az számomra. Elég lett volna annyit mondania, hogy félreértettem a közeledését...stb Nagyon megbántott,és szerintem, ha tényleg barátjanak tart valakit az ember, akkor másképpen, nem paraszt módjara viselkedik. Egy barát ilyet nem mond olyannak akit szeret. Azóta nagyon rosszul érzem magam a testemben, rondának érzem magamat(pedig eddig teljesen rendben voltam magammal és nem láttam magam csúnyának)... Nem tudok úgy viselkedni vele mint azelőtt, tavolságtartóbb lettem. Sajnos napi szinten találkozunk egyetem miatt, a társaságunk is egy és nem tudok attól elvonatkoztatni amit mondott, pedig mint embert szerettem és tényleg kedves volt hozzám nagyon,de akkor egy teljesen más személyt láttam magam előtt.

Én 19l

Ő 21f

2021. dec. 1. 00:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
87%
Volt barátom, akivel a Balatonon egy hálózsákban aludtunk, és fel sem merült. Tényleg aludtunk.
2021. dec. 4. 02:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
A fiú meg akarta szakítani veled a kapcsolatot csak rosszul fogalmazott.
2021. dec. 12. 13:57
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Miket csinált, hogy viselkedett, hogy azt érezted, hogy szerelmes lett volna beléd?

Amúgy tényleg nem így kellet volna lereagálnia, mindig figyelni kell, hogy ne bántsunk meg senkit.

2022. jan. 12. 18:59
 14/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, a segítséget. :)

Azóta eltelt pár hónap és megszakadt a "barátság".

Visszagondolva arra, hogy már sok rossz jött mint jó és nem szépen viselkedett velem/továbbra is megbántott dolgokkal és a viselkedésével az elmúlt időben jobb, hogy így alakult.

Megkönnyebbülést éreztem, viszont eleinte nagyon rosszul viseltem a kialakult helyzetet.

Sok mindenen elgondolkodtam, hogy mit hibáztam/hibáztunk és, hogy miért alakult így. Rájöttem arra is, hogy valószínűleg csak kihasznált egyéb okok miatt...

De ezekből mindig tanul az ember nem igaz?

Csak sajnos félek, mi lesz ha még jobban csak felerősödik a bizalmatlanságom másokkal szemben.

2022. márc. 12. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!