Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Hol tudok barátkozni online?

Hol tudok barátkozni online?

Figyelt kérdés
Van valami oldal ahol lehet barátokat találni? Jó lenne ha olyan lenne hogy belehet állítani hogy az ország melyik területéről mutasson embereket

2021. nov. 27. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
95%
Nem hinném, hogy ilyesmi lenne. De bárhol barátkozhatsz ahol lehet kommunikálni. Akár itt is.
2021. nov. 27. 19:19
 2/4 A kérdező kommentje:
Itt már próbáltam de eddig csak melegek akartak😂
2021. nov. 27. 19:44
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
[link] esetleg itt, bár annyira (még?) én sem ismerem az oldalt.
2021. nov. 27. 19:52
 4/4 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem úgy találsz a legkisebb eséllyel barátokat, ha kifejezetten barátkozni akarsz.

Inkább nézz magadba, és gondolkozz el azon, hogy mi érdekel, mi a hobbid,mirol szeretsz beszélni.

Van ezernyi chat, fórum és discord különböző témákról, ahova könnyű bekapcsolodni, hiszen mindenkit összehoz egy közös nevező.

Ezzel szemben egy általános haverkodós app/fórum jóval kinosabb tud lenni, hiszen a semmiből kell kapcsolatot teremtened valakivel.

2021. nov. 27. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!