Kovid tagadó ismerőseim kovidosok lettek, ti szembesítenétek vele, hogy mekkora hülyék?
Van egy ismerős család aki egész eddig leszarták a vírust, utazgattak mindenfele, oltani persze nem oltattak, mert hogy az ő testük, más nem fogja megmondani. Most mindegyikük kovidos.
Ilyenkor azért kell nekik valamit mondani, vagy leesik nekik is, hogy ennyire hülyék?
Vagy van az a fajta hülyeség, amikor miután átestek a kovidon, még utána is tagadók lesznek?
Kérdező, ennyi erővel akkor én is felháborodhatnék és szórhatnám az agresszív mantráimat a dohányosokra, hogy mi az, hogy ők nincsenek tisztelettel az én egészségemre? Nekem minek kéne beszívnom az ő bűzüket? A passzív dohányzás is ugyanolyan ártalmas.
Na, erre mit lépsz?
Mindenki a saját egészségéért a felelős.
Én most hiába mondom, hogy senki ne dohányozzon, mindenki fogjon hozzá egészségesen étkezni és rendszeresen sportolni, plusz mindenki foglalkozzon a lelki egészségével is, mert így sokkal ellenállóbbak lennének a betegségekkel szemben, de ez kit érdekel úgy őszintén? Én nem felelek azért, mert Juliska 100 kg-san füstöl mint a kémény. Az ő hibája és felelőssége, ha beteg lesz, nem az enyém.
A 4.hullám óta 8 közeli ismerősöm lett covidos, mind a 8 rohadt beteg lett. Kivétel nélkül az összes oltott volt. Szerinted szembesítsem őket azzal, hogy mekkora hülyék?🤔
Én oltatlan vagyok. 5-nél jártam, amikor már fertőzöttek voltak.(Még nem tudták.) Nem kaptam el. Akkor én most okos vagyok?🤔 (Irónia)
Nálunk 2 Oltott dőlt ki mint a fa
Remelem mielőbb jobban lesznek
És most otthon vannak ingyen 2 hetet és tévéznek kényelmesen, ingyen szabival, ahogy mi is voltunk? Tiszta jó volt. :D Szerintem ők is élvezik.
Egyébként tudni kell különbséget tenni a Karenek és azon emberek között, akik értenek a tudományhoz és tudják, hogy a nátha miatt nem kéne drámázni.
Annyira imádom amúgy, hogy a tudomány pártján álló emberek, akik hivatalos forrásokból és kutatásokból, szakemberektől informálódnak és csak a tényekkel foglalkoznak, azok vannak most hülyének tartva. Gyönyörűen megfordult minden.
#14: mainstreem neked az agyad, szemben lévő osztályon amúgy van oltott is. 22-ből 2 🤷♀️
#16: természetesen írhat bárki bármit. És akkor én írnám, hogy oltás után cirka 2 hét, mire kialakul a védettség, másrészt pedig senki nem mondta, hogy oltottan nem kaphatod el, csak mondjuk jo eséllyel nem én foglak lélegeztetni az ito-n, hanem otthon szeded az aszpirint.
#21: ez ott dőlt meg, hogy a dohányzás nem egy fertőző betegség, és nem a dohányzás miatt nem műtik meg még vagy fél évig Mari néni epekövét, mert amúgy nincs aki altassa a műtéthez. Na meg ott, hogy amúgy léteznek dohányzásra kijelölt helyek, nyilván a nemdohányzók védelmére.
#28: influenza miatt még sose volt tele annyira a kórház, hogy emiatt műtéteket kelljen halasztani. Így is nagy a várólista...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!