Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Talán toxic barátság?

Talán toxic barátság?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A legjobb barátnőmmel már 2 éve jóban vagyunk. De mostanában eléggé megromlott a légkör valamiért köztünk, azóta amióta egymás mellé ültünk a suliban.

Ő mindig számíthat rám, de én rá soha, mindig cinikusan beszél velem, bunkóskodik,úgy érzem direkt nekem akar rosszat, ha kérdezek tőle valamit amit nem tudok akkor soha nem segít hanem egyből azt mondja hogy, gondolkozzak már!

Mindig az van amit ő akar persze én hülye meg azt is csinálom és mindig én vagyok a hibás.

És őszintén megmondom hogy én nem érzem magam olyan rossz embernek mert mindenben segítek neki és szerintem kedvesen is beszélek vele, próbálom ezt a kis légkört is finomítani...

Szerintetek mit tegyek már kezdek rosszul lenni emiatt. :/

2021. nov. 26. 11:30
 1/5 anonim ***** válasza:
64%

,,Ő mindig számíthat rám, de én rá soha, mindig cinikusan beszél velem, bunkóskodik,úgy érzem direkt nekem akar rosszat, ha kérdezek tőle valamit amit nem tudok akkor soha nem segít hanem egyből azt mondja hogy, gondolkozzak már!

Mindig az van amit ő akar persze én hülye meg azt is csinálom és mindig én vagyok a hibás."

Szerintem beszélj vele, hogy ez neked nem tetszik és akkor jussatok közös megegyezésre.

2021. nov. 26. 11:33
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi az istentől nevezed a legjobb barátnődnek? Nem barátnőd! Ülj el mellőle, ha van hova és szüntesd meg a kapcsolatot.
2021. nov. 26. 11:39
 3/5 A kérdező kommentje:

Ma meg messenger hívásban megkérdeztem az ő barátnőjét valamiről persze ez a hívás elnyujtódott 3 órára mert aztán loloztunk (az egy játék).

Ezért most be van sértődve mindkettőnkre.

Ennyi erővel én is megsértődhetnék mert hogy ők kb mindennap beszélnek stb.

Tehát hogy nem értem.

Még hozzá teszem hogy azért tudja hogy felhívtuk egymást mert csináltunk egy csoportot és abban... Azért írom ki ezeket mert kíváncsi vagyok a véleményetekre.

2021. nov. 28. 09:45
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Fogd már fel: nem a barátnőd! Vége! Lehet, hogy sose volt az, csak eddig nem tűnt fel.
2021. nov. 28. 10:07
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen beszéld meg vele, hogy nem tetszik, ahogy bánik veled. Sok ilyen helyzetet olvasok itt ezen az oldalon és mindig azt tudom tanácsolni, hogy ne hagyjátok magatokat. Egy barátságban egyenlőek a felek, de itt te alá vagy rendelve neki.
2021. nov. 28. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!