Veletek is volt már ilyen?
Van egy barátom akit már régóta ismerek és elméletileg neki a legjobb barátja vagyok. Amikor ketten vagyunk akkor minden jó. Viszont ha pl egy menő srác odaül az asztalhoz akkor elkezd beszólogatni nekem, kigúnyolni csak azért hogy ő kicsit menőbb lehessen.
Szerintetek mit csináljak? Ti mit gondoltok erről?
Azt, hogy szánalmas az ilyen viselkedés.
Hogy mit csinálj nem tudom. Valószínűleg ha beszélnel vele nem értené meg a problémát. Esetleg leépitheted a baratsagot.
"van egy barátom.."
Ez nem barát. Ez egy óvodás szinten lévő majom, aki nem érdemli meg a Te társaságod. Keress értelmesebb embert magadhoz.
Sok ilyen ember van, négyszemközt normális, amúgy meg szeret szemétkedni, pl. beszéltek egy témáról, alaposan átbeszélitek négyszemközt, majd amikor harmadik fél is ott van, előkerül ismét a téma, nekedtámad azzal a véleménnyel, amiről azelőtt négyszemközt azt mondta: "nem normális hogy ezt mondta neked".
Lehet valami érdek-haver az ilyen.
Ez nem barát. Gerinctelen kis mitugrász, semmi tartása. Nincs jelleme, karaktere.
Hagyd a fenébe!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!