Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ráírnátok ezek után?

Ráírnátok ezek után?

Figyelt kérdés
Egyik legjobb barátotokkal összevesztetek. Besértődött rátok, de nem gondoljátok jogosnak. Utána kitörölt Facebookon az ismerősök közül.

2021. nov. 7. 16:52
 1/6 anonim ***** válasza:
74%

Nem. Az embernek legyen tartása, önbecsülése, méltósága.

Ha nem képes megbeszélni a problémákat, ha nem tud intelligensen

rendezni vitás kérdéseket, akkor sosem volt a barátom.

Menjen Isten hírével.

2021. nov. 7. 16:55
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Max akkor ha tényleg félreértés volt és megmenthető a dolog.

Én is büszke ember vagyok viszont volt eset hogy félretettem és ráírtam az illetőre megbeszélni a dolgot és szerencsére akkor ki is békültünk.

Persze azóta meg megint baja volt így már nekem is tele lett vele a tököm így második előfordulásra hagytam a fenébe mivel nem kell fölösleges dráma az életembe.

Szerintem legalább megérné megpróbálnod, hiszen legjobb barát nem terem minden bokorban, nem igaz? Viszont bármit is válaszol, vagy ha nem is válaszol akkor azt tiszteletben kell tartanod és folytatnod az életedet nélküle.

2021. nov. 7. 17:03
 3/6 anonim válasza:
100%
Hát ilyen kevés információ alapján nem, de ha bővebben ismertetnéd mi történt akkor lehet más lenne. Mert ha mondjuk valami butaságon vesztetek össze, akkor szerintem ráírhatsz, mert nem éri meg elveszíteni egy barátot valami értelmetlen dologért.
2021. nov. 7. 17:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Gondold át alaposan, hogy jogos, vagy sem a sértődöttsége. Gondolj bele az ő helyébe.

Ha van rá esély, hogy esetleg te is hibás vagy, ráírhatsz megbeszélni a dolgokat. Ha egyáltalán nem tartod jogosnak, ő mégis így reagált, akkor felesleges ráírni.

2021. nov. 7. 17:39
 5/6 Artemovszk ***** válasza:

Mindig az akar előbb békülni akinek fontosabb az ismeretség. Ha gondolod, írj rá és beszéljétek meg.

Simán lehet, hogy te is hibáztál csak nem vetted észre.

2021. nov. 7. 19:15
 6/6 anonim ***** válasza:

"Mindig az akar előbb békülni akinek fontosabb az ismeretség."

Nem mindig. Mint már mondtam, nekem nem biztos hogy kellett volna a dráma viszont megszólalt bennem a hang hogy tegyem félre a büszkeségemet.

Egyébként inkább nyűg volt az a barát.

2021. nov. 7. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!