Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi a véleményetek erről a...

Mi a véleményetek erről a helyzetről?

Figyelt kérdés

Egy barátommal megbeszéltük már sokadjára, hogy lejön hozzánk. Eddig sosem sikerült, mert valami gigszer mindig adódott nála.

Legutóbb én mentem le hozzá, a múlthéten, akkor megbeszéltük, hogy ma jönni fog.

Egy ideig reagált a telefonjaimra, most már azt sem veszi fel. SMS-re, és messenger üzenetre sem ír. Végtelenül csalódott vagyok, mert nagyon vártam megint ezt a napot. :(

Egyszerűen nem tudok lenyugodni, és anyám sem hagy békén, nem veszi észre, hogy mennyire magam alatt vagyok most emiatt...

Mit csináljak? Hogy lépjek túl ezen hamar?

2021. nov. 5. 19:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
9# mert nem akart megbantani.
2021. nov. 5. 19:43
 12/19 A kérdező kommentje:

#11 De végül ezzel sikerült a legjobban megbántania, hogy ilyen hosszú ideig húzta az agyam az ellenkezőjével. :/

Elfogadtam volna most is azt, ha szól, hogy mégsem jön, de ez a nem veszem fel a telefont a mobilnetet meg - feltételezhetően - kikapcsolom teljesen dolog elég rossz megoldás...

A legrosszabb az egészben az, hogy nincs senki más mellettem, akivel ennyire mély lenne a kapcsolatom, mint vele. Így ebből adódóan megint magamban kell lemeccselni az egészet, nem tudom kiönteni a lelkem senkinek. Anyám is csak b@szogat, nem fogja fel, hogy mennyire a padlóra lettem küldve most...

2021. nov. 5. 19:49
 13/19 anonim ***** válasza:
Aterzem. En mar 6-7 eve sincs baratom, csak sima haver, aki sosem keres, csak ha osszefutunk
2021. nov. 5. 19:50
 14/19 A kérdező kommentje:
Na persze, miközben elkezdtem írni neki pár sort messengeren, online lett...
2021. nov. 5. 20:02
 15/19 anonim ***** válasza:
81%

Micsoda bunkó...

Hagyd a fenébe, nem a barátod, nincs szükséged rá, csak árt neked. Rosszul érzed tőle magad, másodrendűnek. Nehogy teperj nála, mert teljesen lerombolja az önbecsülésedet azzal, hogy így lekezel.

Amúgy ne aggódj, mindnyájunk életében előfordul(t) pár hasonló "barát", nem benned van a hiba.

2021. nov. 5. 20:31
 16/19 A kérdező kommentje:

Azt nem említettem mondjuk, hogy mikor egyszer felvette a telefont, azt mondta, otthon van még, de közben én hallottam, hogy a busz/villamos bemondja a következő megállót. Úgyhogy valamerre tartott.

Másodjára pedig mintha valakivel beszélt volna, mikor felvette a telefont, bár ebben nem vagyok biztos, hogy jól hallottam.

És bár online lett, ahogy említettem a #14-es kommentemben, de nem írt sehol.

Itt bőgök magamban szégyen-szemre, és legbelül tudom, hogy ez már tényleg nem tűnik barátságnak, mint ezelőtt... :(

2021. nov. 5. 20:34
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
nagyon sajnálom... de igaza van az előttem szólóknak, tiltsd le a pcsába, és akkor biztos lehetsz benne, hogy nem írsz neki véletlenül újra. vannak ilyen emberek, akik után csak futsz, mert persze ők is értékelik a társaságodat, de annyira nem vagy fontos, hogy minimálisan megerőltessék magukat érte. én is a nehéz módon tanultam ezt meg, volt valaki, aki párhavonta megígérte, hogy meglátogat, én mindig készültem, foglalások, programszervezés, tervezés, aztán a végén mindig kitalálta, hogy most mért nem jó mégse. de azért felém elvárás volt, hgy néha menjek meglátogatni.
2021. nov. 5. 20:35
 18/19 A kérdező kommentje:

Lehet jobb, ha most inkább lefekszem aludni, még mielőtt kárt teszek magamban. Egyre jobban afelé tartok, nem tudok megnyugodni. :(

Nehéz ezt magamban lemeccselni.

2021. nov. 5. 20:46
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

És anyádék (akik nem tudom, mivel nem hagynak most békén, és akik már nem akarnak ehhez a hülyegyerekhez elengedni) véletlenül nem próbáltak veled értelmesen beszélgetni arról, hogy mennyire látszik, hogy a haverod csak koptat és ugráltat, nem vagy neki fontos, ez így nem barátság, nem érdemled ezt, és mivel csak fájdalmat okoz neked, a saját érdekedben ideje mellőzni?

Szülőként kérdezem. Mert az kevés, hogy "ne menj már oda". Szerintem beszélgetésre lenne szükséged, hogy ne legyél így összetörve, és ne magadat ostorozd. Őszintén sajnálom, de hidd el, aki ilyet csinál a másikkal, mint a haverod veled, az a nem normális. Inkább mérges legyél, ne szomorú.

2021. nov. 5. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!