Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Anglia tényleg egy primitív...

Anglia tényleg egy primitív veszélyes hely?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt olvasni, hogy a nagyvárosokat ellepték a tinédzser bűnbandák akik késelnek és savat öntenek az emberek képébe.

Tényleg ennyire durva lenne?

Azt mondjuk tudtam, hogy Anglia adta a legtöbb sorozatgyilkost a világnak, de nem tudtam, hogy ennyire veszélyes ott élni…

2021. nov. 3. 17:45
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%
10. Pestet se kell félteni.
2021. nov. 3. 20:16
 12/14 anonim ***** válasza:
72%

Én a brexitig Angliában éltem, London nagy része maga a pusztulat, ott ha fizetnének sem laknék.

Én Norfolkban éltem, ott angol angolok laknak, kedvesek, segítőkészek.

Maguk az angolok tényleg rendes emberek, de az országuk a brexit előtt is már tönkrement. A közbiztonság az egész országban szar, egy két megyét leszámítva.

2021. nov. 3. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:
46%
Nem :D Covid előtt évi kétszer jártam ki Londonba, és olyan, mint Budapest, csak sokkal nagyobb. Előfordulnak rossz arcok, de Budapesten is. Mindkét helyen meg tudtam magam védeni, 50 kg-os nő létemre.
2021. nov. 4. 04:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Ahol én lakok, egy tengerparti kis város elég nyugis volt ,de 2-3 éve irdatlan mennyiségű Bolgár jött ide, és azok szoktak balhézni.
2021. nov. 20. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!