Érdemes tartani a kapcsolatot olyanokkal, akik nem keresnek?
Szerintem sokan ismerjük azt az érzést, amikor valaki elkezd nem érdeklődni irántad. Az addig kétirányú kapcsolatfelvétel egy irányúvá válik és legfeljebb az egyik fél igyekszik tartani a kapcsolatot.
Szerintetek ilyenkor érdemes keresni a másikat, ha eszedbe jut és szívesen beszélgetnél vele, vagy hagyni kell?
Az egyik barátnőmmel érzem azt, hogy nagyon egyoldalú lett a kapcsolatunk. Legfeljebb akkor hív, ha bátorításra van szüksége, ha csak beszélgetni akarnék, akkor mindig azt írja, hogy "beszéljünk x nap múlva, mert most nem jó", majd, ha nem keresem két hétig, akkor neki sem jut eszébe hívni.
Szóval ilyenkor szerintetek érdemes megpróbálni tartani a kapcsolatot, vagy el kell felejteni az egészet?
Ez már nem tartalmazza a baráti kapcsolat jelentését. Egy barát nem ilyen, ha ez már hosszú ideje megy. Persze, ha xar időszaka van, érthető, hogy ő most csak kapna, adni nem igazán tud. Ha nincs szó ilyenről, csak már tart egy ideje, akkor szerintem ez már nem okés, nem érdemes erőltetni. Írod, mindig leráz, amikor beszélnél vele. Hát akkor az öreganyja hátsófelét, nem kell neked mindig meghallgatnod.
Azonban... Ha régi barátság, ha új, először és utoljára leülnék vele és kereken elmondanám neki, hogy mit csinál. Ha tagadja, hát te meg tudod mutatni, mert az úgy van, akkor is, ha nem veszi észre, vagy nem hajlandó észrevenni. Ha változtat, szuper. Ha nem változtat, ennyit ért.
Nalam a covid volt a vizvalaszto. Kulfoldon elek. Internet koraban legalabb egy rohadt uzenetfoszlany, neadjisten facetime egy ev alatt belefert volna joban is, rosszban is. Ok kukaba kerultek. Ezutan veluk nem akarok a jovoben osszeroffenni, meg akkor sem, ha tarsasagra volna szuksegem.
Kompromisszum lehet ismerossel, ha jo egyutt, ha eljon kirandulni, uszodaba, stb. Akkor hasznat vesszuk egymas tarsasaganak, lehetoleg elvezzuk is azt.
De ne hazudjunk baratsagot, mikor minden, csak nem az. Vegul ezek az emberek jottek a haragszol ram szoveggel, de megirtam, es komolyan is gondolom, akkor itt a vege.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!