Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mi lehet a baj?

Mi lehet a baj?

Figyelt kérdés

Van egy lány, akit most az egyetem alatt ismertem meg, egy tankörbe járunk. Tök jól elvoltunk együtt, és tényleg unatkozott egyikünk a másikunk nélkül, együtt is tanultunk időnként.

Azonban az elmúlt napokban kicsit fura lett nekem, mert amikor másokkal beszélget, akkor így le se szar, amivel alapvetően egyébként nincsen gond, beszélgessen nyugodtan. Egy hete nem volt már olyan beszédes velem, és másokkal amikor beszélgetett jól elvolt, de amikor hozzám így jött akkor ilyen unott lett, és úgy éreztem, hogy ez neki már így kényszer. Pedig aztán az égvilágon soha nem tiltottam el másoktól.

Az volt egy kicsit sok, amikor zh volt, és odamentem hozzá megkérdezni, hogy hogy sikerült, ő másokkal beszélgetett, és vártam, hogy válaszol-e rá, de mondom biztos nem alkalmas. És volt amikor volt egy annyi időre csend, hogy tudtam kérdezni, de egyből valamelyik mondott valamit, és ő ismét arra figyelt. Ami rendben van, mert hát most nem lehet 2 helyre figyelni. 2 perc után mondtam neki, hogy na én megyek lassan, és valaki épp beszélt, és arra odafordítja a fejét, hogy oké.

Aztán utána nap megint másokkal van el, tőlem csak annyi, hogy megyek e kajálni majd, mondom persze. És mondom, hogy na én megyek, mert akkor szoktunk, amikor én mondtam neki, ő csak így oké megintcsak. Aztán fogtam magam, elmentem, ő akkor érkezett meg az étterembe, amikor befejeztem, de nem érdekelt, ott hagytam, azóta nem beszéltünk.

Na most egy-két nap után ott tart, hogy mellém se ül, és semmi. És nem mond semmit, hogy mi baja.

Én soha nem kényszerítettem arra, hogy csak velem, csak velem beszélgessen, ő is jól erezte így magát, és most már ki akar szakadni az aurámból.

És érdekes, hogy ez így szinte két nap leforgása alatt, és nem tudom hova tenni.

2021. okt. 26. 18:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Két dolgot tehetsz. Vagy megkérdezed tőle, hogy mi a baja, megbantottad-e valamivel, mert észrevetted, hogy kerül, vagy olvasod a jeleket és békén hagyod amíg ő nem közeledik újra feléd ha ez neked megbeszélés nélkül még belefér.

Van pár ötletem de nem szeretnék találgatni, hogy mi lehet a baja mert elég széles skálán mozognak a tippjeim a havi bajtol, a Hold álláson át az igazából eddig sem veled akart készülni csak te voltál kéznél vagy szimplán valamiért irritálodig ez nagyon sok opciós. De rakerdezhetsz am lazán is nem kell nagy ügyet csinálni gondolom vagytok egy jó páran az évfolyamon te sem csak vele tudsz lógni..de megértem, hogy zavar.

2021. okt. 27. 20:36
 2/2 anonim ***** válasza:
Én pl. elég gyakran viselkedek így mikor érzem egy srácon, hogy tetszem neki és lehet jófej vagy kedves de ha nem kölcsönös elkezdek egy kicsit ridegebb lenni vele, hogy nehogy azt gondolja tetszik nekem. Ilyesmire tudok gondolni bar írtad, hogy csak barátok vagytok.
2021. okt. 28. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.