Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ezek beleférnek egy barátságba?

Ezek beleférnek egy barátságba?

Figyelt kérdés
Fiú-lány barátságba beleférnek az alábbi dolgok? Arcra és homlokra puszi főképp elbúcsúzáskor, hosszú ölelések (akár 2 percig is), együtt alvás, becézés (pl. drágám). 20-on évesekről beszélünk.

2021. okt. 24. 18:45
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
92%
Emberfuggo. Van akiknel belefer. Nekemis van olyan csaj akivel ugy koszonunk h megoleljuk egymast es aludtam is mar vele tobbszor. Mindig azt gondoljak h tobb van koztunk pedig eszunkbe se jutott... vannak csajok akik ilyen kozvetlenek es kb csak fiukkal haverkodnak mert a csaj bnokrol rosz a velemenyuk.
2021. okt. 24. 21:21
 12/20 anonim ***** válasza:
73%
Hát az egy ágyban alvás szerintem nem nagyon, a "drágám" is csak akkor, ha poénból emlegetik így egymást (vagy srác ilyen "nyávogós" meleg srác). A hosszú ölelés szerintem simán mehet jó barátok között, akármilyen neműek (fiú-fiúnál azért ritkább, de gond ott sincs vele). Puszilni meg engem néha frissen bemutatott vadidegen nők is akarnak, sokan ilyen puszilkodósak.
2021. okt. 25. 00:44
 13/20 anonim ***** válasza:
16%
Még sokkal sokkal több is beleférhet.
2021. okt. 26. 17:18
 14/20 anonim ***** válasza:
91%
Hát akár beleférhet. Szerintem az a nagyon fontos, hogy van-e vonzalom ezekben? Mert ha nincs, akkor tényleg csak barátság, de ha vonzódtok egymáshoz csak nem mondjátok ki, akkor neeem, ez rég nem bartáság.
2021. okt. 26. 18:35
 15/20 anonim ***** válasza:
90%
Ez akkor fer bele, ha a ferfi nem tartja nonek a lanyt, zero szexualitast nem lat bele. Noknek altalaban artalmatlan is tud lenni az ilyesmi, pasinal vagy fekete, vagy feher szerintem.
2021. okt. 26. 19:39
 16/20 anonim ***** válasza:
47%

Legjobb barátom egy lány, 10es éves korunk óta barátok vagyunk, most 38évesek múltunk, mindig csak barátság volt közöttünk, de nagyon szoros barátság.

Mindkettőnknek van felesége illetve férje, mindkettőnknek vannak gyerekeink... nyílván nem szoktunk együtt aludni, de mikor szinglik voltunk még előfordult... viszont igen, néha lefekszünk egymással, vagy csak kielégítjük a másikat, ha az stresszes, vagy ilyesmi.. nekünk ez a kezdet kezdetétől benne van, sosem akartunk a másiktól többet.

2021. okt. 27. 01:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

puszi:nekem ez ilyen "alkalmi" dolog, nagyon szeretetteljesnek kell lennem hozzá és/vagy részegnek, minden elköszönéskor nem adok, de, ha adok sem feltétlen köszönök el. Ha kapok, néha visszaadom

ölelés:simán ölelkeznék 2 percig vagy tovább is, de bi vagyok, tuti zavarban lennék, ha a másik is lány és nem tudnám olyan jól viselni a mellét a testemnek nyomódva sokáig és bepirosodnék, ettől persze nem érzek többet az adott lány iránt, ez csak ilyen hülye fizikai reakció a testemtől.

együtt alvás: egy szobában-még barátnak se kell lennie

egy ágyban-francia ágy két oldalán simán

kis 90 centis ágyon-csak, ha szükséghelyzet van és az megköveteli (pl ottalvós bulin nem lenne máshogy hely), helyigényes vagyok amúgy és sokat forgolódom+ ölelgetek valamit szint mindig, ha alszom, mikor nem, akkor terpeszkedem, úgyhogy a másiknak se lenne kényelmes

becézgetés: beceneveken hívjuk egymást (sztenderd keresztnévből képzetten), de nem ilyen drágám, édesem, kisszívem, általában, ha nem ilyen Tomi/Gabi neveket használunk, akkor valami belsős poént alkalmazunk egymásra, amit a kívülállók nem értenek és meg kell magyarázni.

2021. okt. 28. 10:24
 18/20 anonim ***** válasza:
0%
Nekem igen. Sőt, ettől több is belefér.
2022. febr. 19. 22:40
 19/20 anonim ***** válasza:
23%
Ha ez belefer, akkor azt jelenti, a fiu semmikepp sem tekint nokent a csajra, ha hosszabb tavon nyugodtan birja, azaz akkor tenyleg lehet baratsag, lanyoknal meg szerintem ha nincs mas erzes, nem okoz hatso gondolatokat.
2022. febr. 20. 16:18
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Hát nehéz lesz párkapcsolatba kerülni így mással. Előfordulhat hogy pont kifogtok olyan párokat aki nem féltékenykedik, de ez a ritka kivétel lehet.

Nekem is volt ilyen lány barátom, de ő már a feleségem.

De engem pl zavarna ha a feleségem ilyeneket csinálna mással.

2022. febr. 20. 23:34
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!