Lányok! Ha egy lány ilyet tesz akkor azzal mi a szándéka?
Van nekem egy lány ismerősöm akivel nagyon jó barátságban vagyunk 2018 óta. Nem gyakran találkozunk de a kapcsolatunkat úgy jellemezném mint ha a testvérem lenne. A lánynak van egy párja aki már el is jegyezte Őt egy jó ideje. Viszont májusban mikor mentem hozzá 3.5 napra (3 éjszaka aludtam ott) akkor a párját az első este megkérte aludjon a szüleinél hogy ne zavarjon. Én ezt nem tudtam hova tenni mivel nekünk nem olyan a kapcsolatunk se stb... hogy azért küldje el hogy lesz valami. Valamint külön szobába is aludtunk attól (én a lány szobájába, a lány meg a vendég szobába :D). Szóval ezt a helyzetet nem tudtam hova tenni. Aztán most hétvégén is lemegyek hozzájuk 2 napra és azt találta ki hogy estére menjünk el egy másik városba szórakozni mert szépen ki van díszítve stb... Kíváncsiságból megkérdeztem hogy hányan megyünk és mondta hogy "hát ketten nem? :D". Aztán még azt is írta hogy hívhat még másokat is ha szeretném. Mondtam hogy nekem jó így is hogy ketten megyünk mire az volt a válasza hogy "akkor jó :)". És ekkor elkezdtem gondolkodni a dolgokon. Lehet hogy Ő már többet érez meg szeretne mint sima barátság? Bár akkor se értem hisz ott a párja.
Lányok szerintetek mi a célja vagy szándéka? Bocsi ha hosszú lett de így áll össze a kép jobban. :)
Ahogy az egyes mondta.
Viszont jó egy balfék párja van, hogy csak így minden kérdés nélkül azt teszi amit az asszony parancsol. Tőle simán el lehetne venni a nőt, csak az a szerencséje, hogy te nem látsz bele többet.
Egy határozottabb pasi szénné dugná aztán utána leshetne a párja.
Igazából én a múltkor is kérdeztem mikor ott voltam 3.5 napot és mentünk több fele kirándulni stb... hogy a párja nem akar-e jönni. Akkor elviekben a srácnak nem volt kedve de a nap végén meg megtudtam mikor a képeket nézegette hogy hol jártunk hogy eljött volna ha tudja hova megyünk. Szóval az egész szitu fura. Egy biztos. Én nem akarok a kapcsolatuk útjába állni illetve a jelenlegi kapcsolatunkon nem akarok változtatni így ha lesz alkalmam rá akkor megbeszélem ezt vele. :)
Köszönöm a tanácsokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!