Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Lányok! Ha egy lány ilyet...

Lányok! Ha egy lány ilyet tesz akkor azzal mi a szándéka?

Figyelt kérdés

Van nekem egy lány ismerősöm akivel nagyon jó barátságban vagyunk 2018 óta. Nem gyakran találkozunk de a kapcsolatunkat úgy jellemezném mint ha a testvérem lenne. A lánynak van egy párja aki már el is jegyezte Őt egy jó ideje. Viszont májusban mikor mentem hozzá 3.5 napra (3 éjszaka aludtam ott) akkor a párját az első este megkérte aludjon a szüleinél hogy ne zavarjon. Én ezt nem tudtam hova tenni mivel nekünk nem olyan a kapcsolatunk se stb... hogy azért küldje el hogy lesz valami. Valamint külön szobába is aludtunk attól (én a lány szobájába, a lány meg a vendég szobába :D). Szóval ezt a helyzetet nem tudtam hova tenni. Aztán most hétvégén is lemegyek hozzájuk 2 napra és azt találta ki hogy estére menjünk el egy másik városba szórakozni mert szépen ki van díszítve stb... Kíváncsiságból megkérdeztem hogy hányan megyünk és mondta hogy "hát ketten nem? :D". Aztán még azt is írta hogy hívhat még másokat is ha szeretném. Mondtam hogy nekem jó így is hogy ketten megyünk mire az volt a válasza hogy "akkor jó :)". És ekkor elkezdtem gondolkodni a dolgokon. Lehet hogy Ő már többet érez meg szeretne mint sima barátság? Bár akkor se értem hisz ott a párja.

Lányok szerintetek mi a célja vagy szándéka? Bocsi ha hosszú lett de így áll össze a kép jobban. :)

2021. okt. 21. 22:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Abszolút semmi. Van párja, eljegyzés is volt. Ne láss bele többet.
2021. okt. 21. 22:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Én is remélem hogy semmi mert én nem akarom azt hogy a kapcsolatunk megváltozzon meg hogy miattam a párjával is a kapcsolata bajba kerüljön.
2021. okt. 22. 06:14
 3/6 anonim ***** válasza:
37%

Ahogy az egyes mondta.

Viszont jó egy balfék párja van, hogy csak így minden kérdés nélkül azt teszi amit az asszony parancsol. Tőle simán el lehetne venni a nőt, csak az a szerencséje, hogy te nem látsz bele többet.

Egy határozottabb pasi szénné dugná aztán utána leshetne a párja.

2021. okt. 22. 06:49
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Fuhh jó nagy papucs lehet a párja, ha ezt lenyeli. Ha én ilyet mondanék a pasimnak, hogy itt alszik egy jó barátom XY és te menj aludni máshova... megbízik bennem, de nem hagyná ezt szó nélkül.
2021. okt. 22. 08:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy a csaj rád van indulva. Viszont, ha te nem akarsz semmit tőle, vagy nem szeretnél baromi kellemetlen szituációba kerülni, akkor háríts. Ragaszkodj hozzá, hogy a vőlegénye is aludjon otthon és ők aludjanak együtt, illetve hogy a közös programnál is legyen ott, mert ha a csávó összerakja a képet, akkor neked annyi, hiába a lány találja ki a dolgokat. A csajt is helyre fogja rakni, de hogy véget vet a nagy barátságotoknak az is biztos. Szóval, ha lehet kerüld a necces helyzeteket. A beülni 1 órát kávézni és kettesben beszélgetni még belefér, de másik városban "szórakozni"... hát erősen randiszagú. Ilyenkor képzeld magad a vőlegénye helyébe, hogy neked hogy esne mindez. Nem mondom, hogy dobd fel a csajt, de legyél észnél.
2021. okt. 22. 08:56
 6/6 A kérdező kommentje:

Igazából én a múltkor is kérdeztem mikor ott voltam 3.5 napot és mentünk több fele kirándulni stb... hogy a párja nem akar-e jönni. Akkor elviekben a srácnak nem volt kedve de a nap végén meg megtudtam mikor a képeket nézegette hogy hol jártunk hogy eljött volna ha tudja hova megyünk. Szóval az egész szitu fura. Egy biztos. Én nem akarok a kapcsolatuk útjába állni illetve a jelenlegi kapcsolatunkon nem akarok változtatni így ha lesz alkalmam rá akkor megbeszélem ezt vele. :)

Köszönöm a tanácsokat.

2021. okt. 22. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!