Szeretnék barátkozni/beszélgetni egy interneten megismert emberrel, de ritkán elérhető és nem tudom, hogy mivel kezdhetek egy ilyen beszélgetést. Mit tegyek, hogy elkezdjünk beszélgetni egymással?
16 éves fiú vagyok és, hogy még véletlenül se történjen félreértés, egy baráti kapcsolatot szeretnék létrehozni, nem párkapcsolatot kialakítani.
Egy Facebook csoportban ismertem meg és szimpatikusnak tűnik, beszélgettem is vele párszor (2-3 üzenetből álló rövid beszélgetések történtek) de fogalmam sincs, hogyan kezdjek el vele igazi baráti beszélgetéseket.
Van közös téma is (leginkább a Facebook csoport témája és még néhány további téma), meg minden, de egyszerűen nem tudom mit tegyek. Egy kicsit nehezen megy nekem az emberi kommunikáció és a baráti kapcsolatok létrehozása.
szia... még mindig az vagyok, aki fentebb is minden választ írt...
Szerintem eleget segítettem és céloztam rá, hogy ne parázzál már ennyire, cselekedjél... ez csak egy messenger üzenet amire készülsz.
Mi lesz még, ha randira akarsz hívni valakit?
Hihetetlen, hogy valaki napokig azon gondolkodik, hogy kezdjen bele egy üzenetírásba... na szia!
Na, válaszolok én is, hogy ne csak egy ember írjon neked, remélem boldoggá teszlek.
Ha van közös témátok már alapból is, az szuper, de egyébként sem nehéz elkezdeni egy beszélgetést, már amennyiben nyitott rá a másik. Nem kell ezt túl komolyan sem venni, írsz neki egy “szia, hogy telt a hétvégéd?” vagy csak simán megkérdezed, hogy van és akkor remélhetőleg kialakul majd valamilyen párbeszéd, amire lehet építeni. Hidd el, nem bonyolult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!