Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Sikerül idővel beillszkednem?

Sikerül idővel beillszkednem?

Figyelt kérdés
5 hete kezdodott a kozepsuli, 9es lettem, mindenki csapatokban van, mindenki koveti egymást instán, engem viszont tök sokan nem ami kicsit bántó. Kedvesek velem fogjuk rá de alig beszélek valakivel, a padtársammal szoktam beszélgetni aki jófej de neki van egy csaj akivel barátkozik és ha épp nem a padban ulunk akkor alig beszelunk, én próbálok vele de ő olyan mintha nem nagyon akarna. Es igen kozvetlen vagyok es kedves, olyan szinten mint még soha. Nem vagyok béna, inkább a középkategóriába sorolnám magam de igazán sehova nem tartozok. Van egy csaj még akivel a legtobbet beszélek, alltalanos iskolas osztalytarsam es egyik legjobb baratnom is volt, de őt olyan szinten korlátozza, és elnyomja a családja, hogy nem lehet vele semmit csinálni és beszélgetni is alig tudok vele. Papirom is van róla hogy tanulási és beilleszkedési problémáim vannak. Iskolán kivul sincsenek annyira barataim mert a legtobbjukkel megszakadt a kapcsolat. Iszonyatosan magányosnak érzem magam, mindent próbáltam de semmi.... nekem 1 igaz barát is elég lenne akivel jól elvagyok. Van is egy aki a volt osztálytársam de vele se tudok sokat talalkozni mert masik kozepsuliba ment es ő is nagyjából beilleszkedett. Szerintetek idővel sikerül beilleszkednem?
2021. okt. 7. 14:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha úgy állsz hozzájuk, és ők is hozzád, akkor persze.
2022. jan. 7. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!